[]

Ataşehir - Üsküdar - Beşiktaş ulaşım

ataşehir migrosun ordan üsküdara minibüs olduğunu biliyorum. yalnız bilmediğim şu: bu minibüsler üsküdar-beşiktaş motorlarının kalktığı yere gidiyo mu? yani ataşehirden minibüse binsem üsküdara gitsem, ordan da motorla beşiktaşa geçsem mantıklı olur mu? yoksa kadıköye geçip ordan vapura mı binmek daha mantıklı olur? bir de sabah 8buçuk gibi beşiktaşta olmam lazım. kaç gibi çıkmalıyım, ortalama kaç dakika sürer?


teşekkürler

 
minibüsler selamiali'nin oradan üsküdara iniyor. son durakları ise üsküdar çarşısının orası. Tam sahilin dibi değil ama uzak da değil. 5 dk yürüme mesafesi motorlara...

yalnız sabah saatinde altunizade'de trafik olabilir köprü nedeniyle.

üsküdar beşiktaş arası 10 dk zaten. üsküdar mantıklı.
  • xenderoth  (12.09.11 01:03:48) 
düzeltme yapayım, minibüsler motorlara 200mt mesefede bi yerde kalıyorlar. beşiktaşa gitmek için en ideal yol bu. düzeltme kısmı ise minübüslerin kozyatağı, harem sahil yolu ile üsküdara geldiği. böyle olmasının senin için daha iyi olduğunu bilmen yeterli.


  • ilkinci  (12.09.11 01:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.