[]

İzmirliler bu ne lan?

güzelbahçe sahil yolu üzerinde böyle çelikten bi yapı var dev silindir gibi büyük bi şey merdivenler falan değişik bişey. anlatamadım bile.. çözemedim nedir o? aynısını bikaç yerde daha görmüştüm Ayvalıkta mesela.




 
üst geçit olabilir mi?


  • yazaryan  (11.09.11 23:12:14) 
deniz trafiği gözetleme kulesi veya ona benzer birşey olacak orası (dibinde tabelası var oradan bakmıştım) .


  • denize karsi icen keci  (11.09.11 23:15:05) 
kuleyse ben baya bi sallamışım demektir ahahahah


  • yazaryan  (11.09.11 23:16:41) 
buldum valla öyleymiş :)

ahanda burada,

www.haber3.com
  • oku oku yazar ol  (11.09.11 23:21:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.