[]

telefon görüşmesi

komik ama garip bir durum başıma geldi, malum sabit telefon olsa hatlar karıştı falan denir de.

Telefon çaldı, telefonu açtım, karşı taraf sanırım sesimi zor duyuyordu ki bir kaç kere ismimi tekrarladı, bu arada alakasız birinin telefon konuşmasını duydum, yani sanki başkasının telefon muhabbetine dalmış gibi oldum."İşte abi oradan düz git sağa dönünce falan diye karşı tarafla konuşuyordu aradaki kişi", kapattım, karşı taraf tekrar aradı ve aynı şey tekrar oldu ve sonra aradaki ses kesildi.

Sabit hatlarda olsa işte santral sorunu vs denir de cep telefonlarında bu durum yaşanıyor mu? Ya da sebebi nedir

 
dinlemeye mi takıldın yoksa ? oluyomuş öyle şeyler gazetede okumuştum


  • korg  (11.09.11 22:04:31) 
cep telefonlarında da hatlar karışıyor bazen.


  • devilred  (11.09.11 22:19:18) 
normal hacı.
ev telefonunda bu olayın daha sıklıkla yaşanmasından dolayı bize öyle geliyor.

  • seyduna6687  (11.09.11 23:14:33) 
Dinleme yapiliyorsa oluyor diyorlardi. Benim telefona da bi ara darth vaderin nefes sesi gibi sesler geliyordu.


  • Lim5  (11.09.11 23:23:27) 
birader kimse seni canlı yayında dinleyip o arada da kendi konuşmalarını sana dinletmez. dinleyen kişi sadece seni ve seninle konuşan(lar)ı duyabilir. bunun dışında kendisi müdahil olamaz. bu saçmalık.
ama hücre sistemi ile çalışan bir iletişim aygıtından bahsediyorsun ve bağlantı mekanizmaları bir yerinde aksama yapabilir, görüşmeleri karıştırabilir. veya seni arayanın yanında yöresinde birileri telefonla konuşuyordur. ama dinleme değildir ne bu ya;)

  • fempusay  (11.09.11 23:55:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.