elimde trust marka PW-2130 pil şarj aleti var. ince kalem piller için almıştım ama hiç kullanmadım şimdi normal kalem pile ihtiyacım var. geçen gün teknosa'daki iki elemandan biri 2700 al bir şey olmaz dedi, diğeri alma dedi. şimdi ben hangisine güveneyim? 2700 taksam patlar mı? kaçlık pil almam laz
elimde trust marka PW-2130 pil şarj aleti var. ince kalem piller için almıştım ama hiç kullanmadım şimdi normal kalem pile ihtiyacım var. geçen gün teknosa'daki iki elemandan biri 2700 al bir şey olmaz dedi, diğeri alma dedi. şimdi ben hangisine güveneyim? 2700 taksam patlar mı? kaçlık pil almam lazım? yoksa bunu satıp yerine 2700lük olan bir şarj aleti mi alayım :)
0
şarj aletinin altında, arkasında bir yerlerinde yazıyordur kaç watt'a kadar sorun çıkarmadan çalışacağı.
0
nimh nicd için olan farketmedikçe 2100 ya da 2700 takman farketmeyecektir diye biliyorum. yani yok öyleyse ben yıllardır ayvayı yemişim. 2000 likler yeni çıkmışken aldığım aleti 2700 lerle de kullanıyorum.
0
2700 ne kadar zamanda bitecegini belirtir sarjla pek ilgisi yok. sadece türüne bak nicd falan filan.
0