[]

bankaya fazladan ödenen harç parası

üniversite harcı için yatırmam gereken para siteden baktığımda 181.50+23.50+10+90(son ikisi kimlik ve zorunlu bağış) toplamda 305 tutuyordu fakat sonra numaramı verip harç miktarının 23.50 oldugu gorununce adam 180 yerıne 80 uzattı bende o karmasada bunu fark edemedim. fakat dun yanı parayı yatırdıktan 18 saat sonra olayı ıyıce ıdrak edebıldım(cok uykusuzdum ızmır antep yolculugu malum) bankayı aradım kadın(telefonu acan banka gorevlısı) bızde kasa fazlası yok dedi. fakat o kadar emınım kı paranın orda kaldıgından polıse gıdıp durumu anlatmayı ve arkada kasayı ceken kameralardan tespıt yaptırmayı dusunuyorum. dun telefondakı bayan bılgılerımı aldı telefonumu falan kasada fazla yok amaben kontrol edıp sızı bılgılandırecegım falan dedı. ben ıkıncı kez arayıp durumu sordum ben sızı arıyacagım falan dedı ben kameradan bahsedınce telefonunuzu o nedenle aldım zaten bılgı verecegım tekrar edıyorum kasa fazlamız yok dedi. bu parayı benden alan vatandaşın yani veznedarın nerede oturudğunu sordu ve saat sordu bana sadece ama arayan soran olmadı cuma saat 3-4 falandı bu konuşma olduğunda.

parayı benden alan kişi bana verdiği para yatırıldı dekontlarına( 3 adetti) benzer ama kendisinde kalan kağıtlara benden aldığı küpürleri yazdı 1x100-2x50 şeklinde bu kağıtlarda ellerindedir mutlaka. kafamaı kurcalayan şu bu kağıt varken veznedar nasıl olurda kasadan 100 tl fazla çıkartmaz? kasanın fazla vermesi gerek.

şimdi ben bunu kanıtlayabılır mıyım o kamera kayıtlarından? ya da o küpürlerin yazılı olduğu makbuzdan-dekonttan? ya da başka yöntemle? halk bankasına şikayet maili attım.

 
tek söyleyebileceğim;

kasa daima kazanır.
  • gaitalianus  (10.09.11 20:52:01) 
KOÜ'deyim, harcı fazla yatırırsan bi sebepten geri alma hakkın yok. Bankadan yatırdın mesela mal gibi 300 lira, okula bağışlamış oluyorsun. Sen okula değil veznedarlara bağışlamışsın, geçmiş olsun.


  • roket adam  (10.09.11 22:44:33) 
bak o bağısı veznedardan nasıl alıyorum ben sonucu buraya yazıcam :D bu tarıhe not olarak kalsın buraya :)


  • hayvan gibi yazar  (10.09.11 23:05:03) 
kardeşim, git ve sike sike al o parayı. haberini bekliyorum. o parayı cebe indiren orospu çocuğunu da ekmeğinden et. aç kalsın amına kodumun tiynetsizi.

davanda haklısın, kameralar ölümüne tertemiz açıyla çekiyorlar orayı. ama 1 haftayı geçirme. silinebilir. karakoldan da izin alır gidersin beraber.

işlem yaptıgın dekontu götür, tarih saat önemli sonuçta.

almadan gelme.
  • cotillard  (11.09.11 00:32:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.