[]

Kamikaze

Kamikaze'ye(lunaparkta olan) binmiş olanlar neler hissettiklerini paylaşabilir mi acaba?




 
binmedim ama yüksekten inerken insanın daşşakları kamaşıyor onu biliyorum.


  • kibritsuyu  (10.09.11 10:32:38) 
ben bir an kamikazenin koptuğunu ve havaya fırladığımızı hissettim sonrasını hatırlamıyorum.


  • reznov  (10.09.11 10:37:14) 
Ben,ölüceeeeeeeeeeeeem yeteeeeeeeeeeeeeeeer diye cıglık attım.


  • ufolursun  (10.09.11 10:39:36) 
-puhahahhaha cok iyiyiyi-


  • rurouni  (10.09.11 10:50:45) 
aşağı hareketi kontrollü olduğu için gondol kadar heyecan vermiyor.


  • lebanon  (10.09.11 11:04:12) 
ya evet hemen araya gidip sormak istiyorum. hiç binmedim kamikazeye korkudan ama gondola bayılırım. ve çoğu kişi gondol daha korkunç ona binip kamikazeye nasıl binemezsin diyorlar ama gondoldan daha yüksek ve baş aşağı dönüyon lan :?!


  • zenc  (10.09.11 11:48:16) 
zenc'in sorusunu ben de merak ediyorum.


  • misery loves company  (10.09.11 12:40:14) 
kamikazede ani ve kısa süreli bir korku hissediyorsun. yani aşağı inene kadar birkaç saniyelik bir stres. oysa gondol sessiz ve derinden ilerliyor :) defalarca, defalarca heyecanı hissettiriyor. ben gondola bindiğimde midem bulanmıştı. ayrıca kamikaze de kemer,kafes falan derken kendimi daha güvende hissetmiştim. velhasıl kelam bunları 15 sene önce yapmıştım. şimdi para verseniz saçma sapan adamların işlettiği o oyuncaklara binmem.


  • solomon  (10.09.11 12:42:27) 
Aynen.Gongol da hic bir güvenlik yok direkt kafa üstü cakılabilirsin kamikazede en azından emniyet kemeri kafes falan var.Gondola en son bindigimde tövbe etmistim bir daha hayatta binmem ama kamikazeye binebilirim.


  • ufolursun  (10.09.11 12:49:04) 
indiğimde bi daha asla binmicem dedim. akıl karı değil bence. gondol kamikazeye göre salıncak yani asla kıyaslayamam.


  • biramayası  (10.09.11 13:17:46) 
boktan emniyet demirlerinin omuzları zedelemesi, koltukta sağa sola çarpma, +1 kamaşma, ayaklarına sahip çıkamayanların önce tavana sonra kafana düşen terlik ve ayyakablardan kaçmaya çalısma, zaman kaybı, gereksiz


  • gilbertus albans  (10.09.11 16:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.