[]

misafir yatağınız yoksa?

arkadaşlarınız ya da misafirleriniz eve geldiğinde nerede yatırıyorsunuz?

evet saçma bi soru gibi ama bi nedeni var :)

ikea'nın ektorp gibi kanepelerinin yataklı ve uygun fiyatlı olanlardan bulamadım. ikea'da da çok pahalı. ektorp alsam, arkadaşlarım gelince ne yapar onu düşünüyorum.

siz ne yapıyorsunuz?

 
o dediğin neymiş bilmiyorum ama her ortadirek evinin vazgeçilmezi, ucuzundan pahalısına çeşit çeşit model model bulabileceğin çekyat isimli mobilyaların bütün varoluş amacı bu zaten.


  • kibritsuyu  (10.09.11 10:14:20 ~ 10:14:39) 
yorganları katla üst üste. tamamdır.


  • ben smyrna  (10.09.11 10:18:25) 
açıldığında iki kişilik yatağa dönüşen bir kanepe var onda yatırıyoruz. yetmezse hurç denilen bir olay var geleneksel türk ailesinde, onun içinden yer yatağını çıkarıp seriyoruz.


  • vincenzo  (10.09.11 10:23:00) 
ben plastik yatak aldım geçen gün koçtaş' tan, bi' de pompa. Mis gibi oldu.


  • charlesbukowskiineksi  (10.09.11 10:28:31) 
evt yaa o şişme yataklardan al diyecektim de sonradan dusundum, onları hadi pompayla şişiriyosun da indirmeye gelince baya bi ugrastırır gibime geliyor.
charlesbukowskiineksi nasıl yaptın o işi ?

  • ufolursun  (10.09.11 10:42:36) 
Aynı yatakta birden fazla kişi yatabilir yeterince genişse..Puf yastıklardan da yatak yapılabilir.


  • lebanon  (10.09.11 11:16:26 ~ 11:16:39) 
geçen ay kardeşime bakındık ordan biliyorum. bellona ya da işte o tip markaların biraz düzgün çekyat modelleri 500 - 700 aralığında. çekyatların tipini pek beğenmiyorum, beğenmedik de hiç birinde. sonra yatak olan koltuklara baktık 3 kişilik, onlarda da fiyat yatak olabiliyorsa 1.000 papel civarıydı.

sonra bizde köşelisi vardı, ordan aklıma geldi. Yataş'ın artık üretilmeyen bir serisi var, Mario. 730 lira gibi bir şeydi galiba. arkadaki yastıklarını çıkarınca tek kişi rahat yatıyor, kendisi de yataklı zaten. bulduğumuz en ucuz, güzel ve kaliteli yataklı 3 kişilik koltuk Mario oldu. Yataşları arayıp bir sorun. Bulursanız ve size uyarsa da sırt yastıkları dual olsun yani çift taraflı, bir yüzü kumaş, diğer yüzü suni deri.

Bütçeniz 500 civarıysa da mobilyacıları dolaşıp, beğendiğiniz bir çekyatı alın bence.

İkea'ya gelince, ben olsam İkea'dan koltuk türevi şeyler almam. 10 yıl garanti mevzusu sadece kasası için geçerli, kumaşını kapsamıyor. modeller süslü ama çoğu rahat değil. özellikle 3 kişilik koltukların bazı kumaş modellerinde oturulan minder kısmı kayıp gidiyor. Kadifemsi modellerde kayma pek olmuyor. İkea'nın iyi kumaşlı ve kullanışlı modelleri çok pahalı. Çok daha ucuzuna Yataş, Doğtaş ya da Alfemo gibi markalardan daha iyi bir şey bulabilirsiniz. Kampanyalı modelleri bir araştırın bence.
  • pyro clustic flow  (10.09.11 11:22:28) 
misafiriniz sizin yatağınızda yatsın, siz yorganla falan yerde yatın. çocukluk yıllarımda misafirler gelinde öyle yapardı annem. hehehe.


  • Kamyoncunun vitesi  (10.09.11 11:31:30) 
o şişen yatakların otomatikleri var.
www.hepsiburada.com

  • gitti gelecek  (10.09.11 12:02:16) 
ayrıca odanız ve misafir yatağınız yoksa misafirleri yatırmanın pek çok çözümü var. bazılarını söylemiş arkadaşlar. şişme yatak, yatağa dönüşebilen kanepe, minder ve yorganları yatak gibi kullanmak, yer yatağı(bizim güzel bir yer yatağımız var, çok pratik), katlanır somya(bu da çok kullanışlı, değişik markalarına bakın), bir de ayrıca linkini bulabilir miyim bilmiyorum, çok güzel üçlü sedir görünümünde, açılınca kocaman yatak oluyordu, ona bakayım bir.
2. linkteki visco yatakların şilteleri var, yatağı da olur aslında. şilte olanı kolayca katlanıyor ve dolaba vs. yerlere kaldırılıyor, yer tutmuyor böylece. gayet de rahat. evde yerimiz olsa da, bazen bir arada yattığımızda sohbet filan için arada, söz ettiğim şilteyi salona getiriyoruz, çok rahat olan kanepeleri bırakıp, onda yatmak isteyen çok. isterseniz, yatağınıza göre ölçülerde alıp, yatağın üzerinde de kullanabilirsiniz. soğuk/sıcak duyarlı,vücudun şeklini alan, bakteri ve mite barındırmayan, çok güzel bir uyku garantili bir yatak işte. artık ülkemizde de üretildiğinden, fiyatları da çok uygun.

www.uykusagliknoktasi.com
www.viscocenter.com
  • july14  (10.09.11 12:49:22 ~ 12:55:56) 
kendim için de uğraştım ve söz ettiğim sedirin fotoğrafını buldum. linki aşağıda. sedirin nerede bulunacağını öğrendiğimde, yazacağım. bu sedir oturmak, yayılmak hatta ve uyumak için çok ideal. değişik renkleri de olabilir, bakalım.

i.imgur.com

edit. avi mobilya' da varmış, linki aşağıda.

www.avimobilya.com.tr
  • july14  (11.09.11 20:39:41 ~ 17.09.11 07:42:28) 
@ ufolursun; tıpayı öçıkarınca kendi kendine sönüyor zaten, gayet kullanışlı.


  • charlesbukowskiineksi  (12.09.11 11:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.