[]

Adaçayı yağı ve içki? (absinthe)

Sevgili bob marley ler.

şimdi absinthe in içinde halüsinatif özellik taşıyan madde thujone imiş (galiba en babasında 35mg kadar bulunuyor). Bu da pelin otu ile mümkünmüş. Amma ve lakin ada çayında da bu madde hatırı sayılır miktarda (25 mg/kg) bulunuyormuş. En mantıklısı adaçayı yağı ki böylece bu maddeyi konsantre halde elde etmiş oluyoruz.

Özet geçersem; bi bardak votkayla 4-5 damla ada çayı yağı karıştırıp içsem tehlikeli olur mu? kafa yapar mı?

Bunu denemiş, duymuş panpişler ya da doktor erol lardan bi cevap bekliyorum???

 
hocam pelin otu dağda taşta olan bir ot, kendisini bulup kaynatıp içmen daha mantıklı olur gibi geliyor.
Ada çayında olduğunu bilmiyordum ama.

  • chaoslord  (09.09.11 02:12:35 ~ 02:13:05) 
(bkz: tatula)


  • Sir.Fitih  (09.09.11 02:14:03) 
dostum istediğin zımbırtı suda çok az çözünüyor, adaçayının rahatlatma etkiside bundan
istediğin gibi birşey için alkolde çözmen lazım ( kapalı karalık bi yerde pelin otu yada adaçayını alkolde bekletmen lazım . alkol uçar, karşımın dozu aşar girme bu işlere tavsiyem

  • magoria  (09.09.11 08:28:39) 
bu tatula nın pek dini imanı yokmuş aman dedim. ada çayı yağı yerine pelin otu yağı kullanmak daha yerinde olacak ne de olsa adamların bi bildikleri vardır. durmak yok yola devam


  • LalaKazim  (09.09.11 21:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.