[]

bana bi gaz verin

mal gibiyim ya. yapmam gereken 2-3 iş var topu topu, üşengeçliğimden götümü kaldıramıyorum resmen. akvaryumu temizleyip, bozuk olan filtreyi akvaryumcuya götürmem lazım. bir de bunların üşengeçlikle alakası yok da, fantastik yapıtları hiç sevmediğim için lotr izlemedim bugüne kadar, ama sevgilime söz verdim izleyeceğim diye, bir türlü başlamak gelmiyor içimden. şimdi kalkıp şöyle muhteşem böyle mükemmel film demeyin, milyonlarca beğeneni var biliyorum, türünün en güzel örneklerinden biri, ihtiyacım olan bu değil. şu ölü toprağını atayım üstümden ya. mesela bir iki kitap var okumak istediğim bir türlü elime alıp başlayamadım. aynı şekilde konusunu falan duyup hoşuma giden bir sürü film indirdim öyle yatıyor harddiskte, açıp izlemek gelmiyor içimden, bir sürü dizi var keza aynı şekilde. böyle bi aptallaştım bi süredir ya. çok dağınık bahsettim ama anladınız sanırım, hiç bir şeye başlayamamama gibi bir sıkıntım var özetle. normalde böyle bir insan değilim, bir süredir bu haldeyim. nasıl yapalım şimdi?




 
aynı durumdayız dostum.


  • 0dy  (09.09.11 01:33:31) 
abi akvaryumu temizlerken aç filmi. aklın takılacak. ilk başları yarım yarım izlersin ama yarım saatte geçer o .hem de akvaryum tiril tiril olacak. film bitince de akvrayumu öyle bırakamayacağın için ske ske değiştiricen o filtreyi.


  • serafettinn  (09.09.11 01:45:42 ~ 01:46:13) 
yaparsın olum, aslansın olum. bitanesin sen zaten. hadi yap da göster amcalara. aslanım benim, goçumsun.


  • ilkinci  (09.09.11 02:06:32) 
bunu yazarken üşenmedin mi :/


  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (09.09.11 02:57:55) 
(bkz: yeni baslayanlar icin depresyon/@compadrito) sende bu haller var mi bi baksana.


  • compadrito  (09.09.11 07:39:51) 
@compadrito, hepsi değil ama yarısından fazlası var hocam.


  • robin crusoe  (09.09.11 14:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.