[]

iş evrakları sorusu

İşe başlarken istedikleri evraklardan,

1-)6 fotoğraf var, bunları foto kağıdına fotokopi çektirip versem olur mu? elimde 5 tane var 1 tanesi sorun olur mu bilmiyorum.

2-)Sağlık raporu alırken akciğer röntgeni istiyorlarmış, öyle mi? Sadece sağlık raporu diyor evraklarda, yani ağır iş durumu vs yok.

3-)Askerlik durumu kağıdında, illa şubeden bir kağıt mı almak gerekiyor, yoksa elimdeki terhis belgesinin (terhis olduğum birlikten imzalı mühürlü) fotokopisini götürsem yeter mi?

neden duyuruda soruyorum ? çünkü iş yerinde bu saatte bunları soramam, yarın sabaha tamamlayayım diyorum evrakları

 
1) fotoğrata sorun olacağını sanmıyorum, çok lazımsa sonra bile tamamlatılır.


  • firez  (08.09.11 23:41:28) 
1) sorun olur, o belgeler sgk kaydinin baslatilabilmesi icin gerekli belgeler oldugundan tam ve eksiksiz teslim edilmesi gerekiyor. fotograflarin tamamini kaliteli bir sekilde fotografcida birkac liraya cogaltmak mumkun zaten.

2) herhangi bir saglik ocagindan, aile doktorunuzdan veya bir hastaneden basit bir saglik raporu alabilirsiniz.

3) yeterlidir diye dusunuyorum. ama orjinalini de yaninizda bulundurmanizi tavsiye ederim. eger ille de orjinal isterlerse noterden de orjinali gibi cogaltabilirsiniz. yani noter onayli bir kopyasi orjinali yerine gecebilir. isvereninize sorup ogrenmenizi tavsiye ederim.

4) is basvuru formu, basvuru esnasinda veya daha oncesinde doldurdugunuz hazir cv, ozgecmistir.
  • emfuzi  (09.09.11 00:07:54) 
Evrak zaten çoğul bir kelime.


  • Kat  (09.09.11 00:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.