[]

windows 7 60 hertz sorunu

napsam 60 hertzden yukarı alamadım şu olayı. gözlerim kör olacak birazdan. bi yol gösterin lütfen.

ekran kartı: ati radeon hd 6790
monitör: lg flatron e1960

 
lcd'de 60 hertz üstü olmasına gerek yok ki? benim bir çok yerde (işyeri) kullandığım hp monitörler 60 hz. crt 60hz ile lcd 60hz'i farklı. eğer gözünüz kör olacaksa ışık ayarlarından olabilir bence.


  • ben smyrna  (08.09.11 20:24:15) 
evet monitörle oynadım biraz parlaklığı azalttım.


  • rebellion  (08.09.11 20:54:20) 
win7 ya da ekran kartı sorunu degil oncelikle bu konu.

lcd lerde 60hz ustune cıkan cok nair modeller var onlar da essek yuku para. senın durum aydınlatmadan olsa gerek zira, gozun 60hz i algılamasına pek ımkan yok. frame fln duserse oyunda anca blur olur bulanık olur. onun dısında da bısey olmaz.
  • bryan fury  (08.09.11 20:56:02) 
lcd değilse çözünürlüğü düşür seçeneklere tekrar bak


  • yuto  (08.09.11 22:13:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.