ikaynak güzel bir site, her sey var ayrintili olarak
jb yaptiktan sonra restore yaparsaniz telefon eski haline döner. zaten jb illegal bir olay degil, illegal olan ucretli programlari korsan indirmek. e indirmiceksem ne anladim jb den diyeceksiniz, demeyin, sb settingsden activator'e, kisisel tema yapmaktan ozgur zil sesi secimine kadar bir cok sey var.
ekran kolay cizilmiyor.(gerci ben cok cok dikkat ediyorum, asla iphone un oldugu cebe para anahar vb koymuyorum ama itouch larin arkasi direk cizilmesi icin yapilmis. mutlaka kap kullanin. ama gidip de pupa dan truva dan 50 lira verip almayin, her telefoncuda var nerdeyse kap.
32 GB yeterli olur. 16 gb da yeterli aslinda. millet 10 sayfa program yukluyor sonra ne update ile ugrasiyo ne programi kullaniyo kirlilik olup kaliyo oyle. bende 1 sayfa var onun da 3/5 ini kullaniyorum en fazla, her türlü programim da var.
bir tavsiyem de, 0 almayin. kol gibi pahali. 4g cikmadan once 8 gb fiyatina 32 gb itouch aldik arkadasa.
0