[]

Ben hiç bi zaman turktorrent.biz davetiyesi bulamıyacam dimi?

aramaya olan inancımı kaybetmeye başladım inanırmısın?

utanmdan bide içeriği en bol türk torrent sitesi diyenler çıkıyo:)

kardeş turktorrent de kurallar değişmiş ne yazıkki sadece süper üyeler davetiye gönderebilmekteymiş.

Eğer bulamzsan bana dön. Oralarda tanıdığım bir süper yok ama yalvarır yakarır bulurum istersen diyip kandıranlarda oldu(belki samimilerdi ama hiç bi zman tekrar dönmediler:))

vs vs bla bla ama hala bir davetiye bulamdım bu saatte aklıma düştüve tekrar soruyorum aramızda davetiyesi olan varmı? arkadaşlar vara lütfen ;

histerikkahkaha@hotmail.com

adresim bu çok tşk saygılar iyi geceler

 
tabi ki bulamıcaksın..


  • bnl dgr  (08.09.11 03:11:32) 
:) sebeb

lan cevap olduğunu görünce olduğunu göreceğimi sandım yine yalan oldu iimi
  • kahkaha  (08.09.11 03:16:18 ~ 03:17:15) 
neblim öyle hissettim bi an:)


  • bnl dgr  (08.09.11 03:17:53) 
bi an heycanlandın ama itiraf et:))


  • bnl dgr  (08.09.11 03:18:17) 
yokuştan geçen arabanın içindeymişim gibiydi uvv beybi güzel bi hareketlenme oldu bence


  • kahkaha  (08.09.11 03:21:24) 
hayat acımasız nabalım her yokuşun bi şeyi var zaten://


  • bnl dgr  (08.09.11 03:27:52) 
Ben super uyeyim ama davetiyem yok kanka :D


  • steam  (08.09.11 07:22:29) 
Yolladım panpa. İyi paylaşımlar.


  • arig  (08.09.11 09:42:33) 
#arig Allah ıma kralsın çok sağol ya off yeni girebildim duyuruya gördüm kalpten gidiyodum acaba iptal olmuşmudur diye ama olmamış şuan sayende üyeliğimi tamamladım siteye harbiden çok tşk çok saol yazan arkadaşlarada çok tşk sonunda nihayetinde mutlu sona ulaştık bu arada teşkkür etmişmiydim arig e :)


  • kahkaha  (08.09.11 22:49:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.