Giriş
(7)

Hangi Notbooku alayım_Acill??

blueway
Vatan computer de bugüne özel %25 indirim var.O yüzden bu 3 laptoptan birini almak istiyorum.Sizce hangisini alayım?1-) http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-070821-g560-dual-core-t4500-2.3ghz-2gb-ddr3-320gb-15.6-max.intel-dvdrw-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=556722-)
Vatan computer de bugüne özel %25 indirim var.O yüzden bu 3 laptoptan birini almak istiyorum.Sizce hangisini alayım?

1-) www.vatanbilgisayar.com

2-) www.vatanbilgisayar.com


3-) www.vatanbilgisayar.com
0
blueway
(07.09.11)
dell
0
freebird5406_2
(07.09.11)
sorman büyük hata.
3. yü almayanın akıl sağlığından şüphe ederim.

dell yoksa bekleme asus al.
0
kisa bisey olsun istemistim
(07.09.11)
dell stokta kalmamış arkadaşlar.Sizce asusu alayım mı yoksa bu hafta bekleyip stoğa gelince 100 TL fazla verip dell mi alayım?
0
🌸blueway
(07.09.11)
performans meraklısı bir adam olmama rağmen asus'u tercih ederdim sanırım. 15.6" ekranlar çok büyük gelmeye başladılar gözüme.

adı üstünde taşınabilir olmasından 1.45 kg ve 12.1" özelliklere sahip asus diyorum.
0
guest9999
(07.09.11)
üçü arasından kesilikle dell alırdım. asus alıp atom işlemciyle sinirlerimi hoplatmamak için en başta.
0
jamiro
(07.09.11)
ama asustaki işlemci atom işlemcilerin en üst versiyonu
0
🌸blueway
(07.09.11)
yaaa bi defa atom işlemcisi var napacaksın atomu geççç
ineternet bilgisayarı oloarak kullancaksan asus zaten yeter de artar bile. öyle dediklerine bakma benimkide t4500 bi bok olmuyoo herşeyi rahat rahat yapıyom. oyun oyniicaksan zaten i3 de alma. direk i5 al.
sonuçta en mantıklısı elbette dell.
0
Google01
(07.09.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.