[]

geceleri gelen bilinmeyen pc sesi.. uuu

laptopumu başıboş downloada bırakıp yattığım zaman, bir süre sonra tıklamalar gelmeye başlıyor. üçer-dörder saniyelik aralıklarla, dvd yazıcının olduğu bölümden. çok açıkça duyulabiliyor. nedir bu yahu? harddisk kafa mı atıyor ki?




 
tarif ettigin ayni ses, ayni yerden benim laptop'ta da vardi ve bazen tuslar kitleniyordu. asiri isinmadan dolayiymis tuslarin calismamasi. manitcim galiba fanini degistirdi. ayni sorun devam etti ama pilini cikarinca sesler de kesildi, kilitlenme de olmuyor. pilini cikarip bi dene bakalim noolcak?
takamin modeli: acer- aspire 3000'mus.

  • pyro clustic flow  (31.05.08 08:51:48 ~ 08:54:16) 
antivirus bilgisayarı boşta bulup şöyle bi komple tarama falan mı yapıyor ki? kapağını kapatıyormusunuz bilgisayarın? ısınıyor olabilir.. ben aralık bırakıyorum ki hava alsın alttan üstten...


  • metox  (31.05.08 11:21:24) 
voltaj regüşatörü müdür nedir o olmasın? (sağlam uçtum)


  • raj  (31.05.08 23:29:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.