[]

1200 kelimelik essay, asagidaki konuyla nasil dolar?

biraz fikir verseniz super olur. 3 konu vardi bunu sectim. digerleriyla hayatta dolmaz gibi geliyor.

Essay - 1200 words
Due: Friday 9 September
Select one (1) of the following topics to write your essay on. Your essay topic will become your Communication Oral presentation topic during Communication tute 9 or 10.

As a future Hospitality employee, relate the theories/concepts contained in each topic to how they apply to the hospitality industry.
Your essay needs to contain; an introduction, a body with a minimum of four (4) in-text references, a conclusion and a complete Reference List at the end of your essay.
The essay needs to be written in the third-person. The essay must be submitted to turnitin to be marked, optional if you wish to submit a hard copy to the assignment box. Please refer to the essay criteria sheet on p.18 of the Communication Course Information booklet.
s could result from poor listening between staff and /or guests?

Chpt 6 - Communicating across Cultures
How could hospitality staff or guests experience culture shock? Describe how a staff member or guest may feel. What difficulties could culture shock pose for the staff member or guest? Provide an example of differences in cultural norms such as; individualism/collectivism? Uncertainty avoidance? Power distance? Masculine/feminine norms? What are some techniques that could help people prepare for culture shock in the future?

 
aslında bir outline çıkarsan bu akşam bile çok rahat yazarsın 1200 kelimeyi.
jstor, ebsco gibi kaynaklara ulaşımın varsa "culture shock", "communication across cultures" diye aratırsan 1-2 paragraflık malzeme çıkar quotationla. almanya'daki türklerden örnekler verebilirsin, isolation olabilir, subculture yaşatma çabası olabilir, özellikle gençler arasındaki iki kültür arasında kalma mevzusunu irdeleyebilirsin, dilin iletişimdeki rolüne ve native speaker olmamanın yarattığı iletişim bozukluklarına (bkz. lacan) falan değinebilirsin.

ödevin son paragrafındaki soruları da cevaplarsan oldu bitti bile. fakat outline şart, yoksa kaybolursun. hatta outline çıkarmış olsan şimdi altını doldururduk, sen de derleyip yazardın.
  • kayranin kedisi  (07.09.11 19:30:30) 
www.facebook.com

belki bu grup işinize yarayabilir az da olsa:)
  • aitlik eki alamayan  (07.09.11 19:41:06) 
jstor'u yarin okuldan bakicam, belki kutuphaneden erisebilirim.

simdi tekrar baktim da konu hakkaten daginik, toparlayamam. sorunun ilk kismiyla ikinci kismini baglayamam. diger 2 secenegi vereyim, onlar hakkinda da bir seyler soyleyebilirsniz belki.

Chpt 1 – The Communication Process
As a future hospitality employee, analyze how the context, the noise, the people (staff and/or guests) involved, and the relationship between those people could affect the communication in a hotel. How could any barriers to communication be minimised?

Chpt 5 - Listening
How important are listening skills to hospitality employees? Which of the five steps in the listening process could cause the most difficulties for hospitality staff? What could hospitality staff do to improve their listening abilities? What outcomes could result from poor listening between staff and /or guests?

hoca iyi, cok kasmiyor. onemli olan bir seyler yazip gondermek.
  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (07.09.11 20:06:35) 
the communication process'i yazmak seni zorlar çünkü yapmış olman gereken okumaları yapmamışsın. sanırım roland barthes ya da john fiske makalesi verdiler, çünkü konular onlarla ilgili gibi görünüyor.
(bkz: göstergebilim)

o yüzden communication across cultures okumaları yapmadan da daha rahat yazabileceğin bir konu.
  • kayranin kedisi  (07.09.11 20:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.