[]

yurtiçi kargo / aras kargo

niye aras bu işi beceremiyor. gerçi yurtiçi de dün adanadan maraşa gidecek kargoyu düzceye yollamayı becerdi fakat. yurtiçi ne yapıyor da arasın 2 günde getirmeyi anca başardığı yere 1 günde kargo ulaştırıyor? aynı parayı alıyor bi de.




 
biz buna lojistikte scm diyoruz.

ya da kaba tabirle organizasyon diyelim geçelim.
  • saiko  (07.09.11 17:47:08) 
5 yıllık kargo görmüştüm geçende.
Burda birisi duyuru açmıştı.
Geziyor hala
  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (07.09.11 17:51:16) 
en sorunsuz olanı ptt.


  • misery loves company  (07.09.11 17:54:50) 
ve ptt çok daha ucuz.


  • misery loves company  (07.09.11 20:54:36) 
Birakin ya. Yurtici kargo adananin bir ilcesine (ilce merkezine, yani koy ya da kasabasina falan degil) gonderdigim kargoyu 13 gunde teslim etti. Neymis? AT disi bolgeymis. 13 gun diyorum yaa. Saka gibi yeminle.


  • animalman  (07.09.11 21:09:29) 
ptt iyi de çok yavaş ak yaa.
ankaradan adanaya 4-5 günde anca getiriyor.
bi defa ptt de bugün ver yarın al olayı yok.
  • Google01  (07.09.11 23:53:42) 
bi kaç kez de iki güne gelir dedikleri kargoyu ertesi gün kapıma getimişti aras. yine öyle bir şey olabilir mi acaba diyorum.


  • vital  (08.09.11 00:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.