[]

biraz önce doktorlarda duydum

ya çok saçma gelirdi şarkı adı sormak falan ama insan hakkaten merak ediyormuş.şu an hala yayında olan doktorların bu bölümünde bir şarkı vardı sesi ezginin günlüğüne benzettim ki çok fena sallamış da olabilirim ama bulamadım internetten falan.
sözleride unuttum ama şu manaya gelen bi şeyler diyordu: aşk büyür yavaşça düşmesi bir anda. ' bir anda' çok geçiyordu şarkıda.
böyle de saçma sapan şeyler sorarım evet.teşekkürler


 
pinhani- bir anda olabilir mi acaba? aşk büyümesi falan geçmiyor normalde şarkıda ama belki dizi için revize edilmiş olabilir.


  • sannora  (07.09.11 13:35:08) 
www.youtube.com

doktorlarda bu sarkıyı duymustum belki budur?
  • biramayası  (07.09.11 13:53:14) 
maalesef ikisi de değil.bir adam söylüyordu.


  • damla cikolata  (07.09.11 15:03:50) 
yıldıztv'den bugünkü yayını tekrar izleyebilrisiniz, o şarkının sözlerini tam dinleyip, yazabilirseniz daha çok yardımcı olan çıkacaktır.


  • pomolilik  (07.09.11 15:10:12) 
annem gibi olmasın


  • orhan tv  (07.09.11 17:46:12) 
yok o da değil. ya bu yıldız tv yi ben mi çözemedim acaba? açınca canlı canlı show tv yi izleyebiliyorum ama başka bşey izleyemiyorum ya da ben göremiyorum?


  • damla cikolata  (07.09.11 17:59:03) 
aşağıdan saati ve tarihi ayarlayarak istediğiniz zamanı izleyebilirsiniz.


  • eksisozlukokuru  (07.09.11 23:47:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.