[]

kedi hastalığı: kan ve kokulu salya

kedimin iki üç gündür sürekli ağzı ıslaktı ben su falan içti ondan sanıyordum ara ara kesiliyordu çünkü ama bügün kan gelmiş azda olsa ve sürekli miyavlıyor acı çeker gibi. fakat kan yeniden gelmiş çok az kan geliyor ama sürekli ağzını şapırdatıp acı çeker gibi miyavlıyor ne bu ? hiç duyan bilen var mı? bu saatte veteriner bulamam bana bir fikir verin lütfen veteriner tanıdığınız falan varsa. akan salyası kokuyor bu arada. salya damlamıyor sadece ağzının kenarında ince bir çizgi olarak ıslaklık şeklinde görünüyor salya.
yardımcı olun bana.



 
ya hiç mi veteriner numarası bilmiyosunuz netten baksanıza?
hangi şehirdesiniz bilemem, ank.da 7/24 açık bir hastanenin numarasını yazıyorum. "Bi kere size getirmiştim, şu an şehir dışındayım" falan deyip direkt durumları sıralayın. gerçi ona da gerek kalmaz hepsi melek gibidir, nöbetçi vet. var, hemen arayın.
0 312 437 06 06
  • kinayehanim  (07.09.11 00:40:41) 
bu tür bir hastalıktan bir kedimi kaybettim birkaç sene önce. buraya yazana kadar bir veteriner numarası bulsaydınız diye azarlama moduna girmek isterdim ama ona bile vakit yok. çok geç olabilir. kısa vadede kesinlikle süt ve süt ürünlerinden uzak tutun, mümkünse hemen şimdi veterinere götürün, mümkün değilse yarın sabah erkenden götürün, o da mümkün değilse imkan yaratın bir şekilde. gırtlağında oluşacak lezyonlar tahmin edemeyeceğiniz kadar çabuk bir şekilde diğer iç organlara yayılıyor, ağız ve dilini kullanamadığı için kendini de temizleyemiyor haliyle. çok geç olabilir, ciddiyim.


  • robin crusoe  (07.09.11 01:44:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.