[]

digitürk web tv nasıl bişe ?

sezonluk 169 tl diyolar. bunu tam ekran yapıp izleyebiliyormuyuz yoksa yıldız tv tarzı mı ? kesilme oluyor mu ? premier lig de içidemi bu paketin ?




 
internet baglantinin hizini kontrol edebiliyorsun zaten, sayfasina gir orda deneme amacli bir olaylari var ordan bak dene.

biz zamaninda sadece tek mac alir izlerdik, fener galatasaray maci falan tarzi, yurtdisinda servisleri fena degildi, tv kadar olmasa da yildiz tvden iyiydi.
  • keseci  (06.09.11 21:24:24) 
ben vaktinde 2-3 maç satın aldım gayet güzel izledim. tam ekran izleniyor. bağlantın müsaade ederse gayet kaliteli görüntü. kesilme de olmuyordu.

bi aralar premier lig + beko basketbol ligi de vardı o pakette ama şu anda da öyle mi bilmiyorum, sitesinde yazar.
  • sanal uyku  (06.09.11 21:28:16) 
kesilme filan olmuyor .. goruntu 2-3 sn gecikmeli geliyor. derbi maclarda arasira goruntu kalitesi dusuyor. tv'ye baglayip denemedim o konuda bilgim yok. bagli olan evde superonline vardi.


  • 1917  (06.09.11 21:35:28) 
biz geçen sezon bunu aldık izledik, pek güzeldi. Derbi maçlarda televizyona da bağlıyorduk gayet de güzel görünüyordu.
Görüntü HD olduğu için çok keskin, parlak oluyor fakat sıkıştırılmış bir codec kullandığı için televizyondan izlemek gibi kaliteli olmuyordu elbette.
kısacası bence alınır. (biz geçen sezon başlamadan önce kampanya varken tüm sezonu 100 TL'ye almıştık, premier league yoktu sadece lig maçları vardı)
  • michael_knight  (06.09.11 21:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.