[]

barselona-madrid// hangisine kac gun?

efendim durum soyle; barselona-madrid tatili icin toplam 5 gunumuz var ancak hangisinde kac gun kalmaliyiz emin olamadik. fikri olanlar mumkunse kisaca sebebiyle birlikte yorumlarini yazabilirlerse cok sevinirim. ayrica surda suraya git, burda bunu gor diyenler de olursa ne guzel olur. simdiden tesekkurler. (simdilik planimiz 1 gece madrid, diger gunler barselona seklinde.)




 
barcelona'da chupitas diye bi bar var. içkiyle shotlarla aranız varsa oraya gidin bi. madrid'i görmedim.


  • check minus  (06.09.11 20:55:39 ~ 20:55:48) 
geri dönüs ucagi diyelimki barselonadan, o zaman iner inmez madride gidin 2 gün takilin 3. günün basinda barselonaya geri dönün, ordada 2 gün kalin ve ucaga binin. ikisine de gitmedim ama öyle yapmak mantikli geldi.


  • keseci  (06.09.11 20:57:05) 
Valla mevzu biraz da ne yapmak istediginize bakar tabi ki ama bence 2 gun madrid (gece demiyorum), 3 gun barna yapin. Ben gecen kis azmedip butun Barcelona'yi ayak ustu de olsa 1 gunde (toplam 11 saatte) gezmis insanim.

- Barcelona'da Sagrada Familia'dan baslayip Paseo de Gracia'ya dogru yururseniz onun sonunda Plaza de Catalunya'ya ve dolayisiyle La Rambla'ya cikarsiniz. La Rambla bitince de limana varmis olursunuz. Bu guzel bir rotadir ve bu rota ustunde gorulecek zibilyon tane sey, restaurant ve magaza vardir.

Parque Güell gibi artik herkes tarafindan bilinen seyleri yazmiyorum. La Rambla uzerinde Mercat de la Boqueria'da yemek yiyebilirsiniz mesela. Bir de La Rambla'da bir pastane vardi, cikolatali coca diye bir kek satiyordu, muhtesemdi.

Aklima bu kadar geldi.
  • luin 41  (06.09.11 21:10:25) 
barcelona 3 gün, madrid 2 gün. barcelona' da denize girersiniz. eşim iş için ikisine de gidiyor devamlı, mutlaka aradaki tren biletini önceden alsınlar çok pahalı diyor. barcelona daha istanbul, madrid daha ankara gibi diyo. müzeler genel olarak madrid, gece eğlencesi, ve gaudi barca' da. aslında gitmişken maça gitsenize :)


  • galahad  (06.09.11 21:20:33) 
Isini bilene Madrid'in gece hayati da cok cilgindir. Madrid Ankara degildir, oyle dusunup gitmeyin. Madrid Ankara'ya bir kac yuz milyon basar (Ankara'liyim).

Madrid icin en iyi tavsiyeyi size Cakabo denilen yazar kisisi verir bence.

Bir de Ispanya'da tren bileti fiyati sabit, onceden de alsan sonradan da. Ben yillardir hic gormedim degistigini.
  • luin 41  (07.09.11 07:52:41 ~ 07:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.