[]

anlamayana traş makinesi

şimdik biz taşınacağımızdan dolayı her hafta evimizin altında olan çocukluktan beri gittiğim berberimden uzaklaşacağım. yaklaşık olarak 9 yıldır sakal traşını ben olmuyorum, berbere gidiyordum.

şimdi artık benim olmam gerekecek ve jilet konusunda çekincelerim var. 9 yıldır elime almadığımdan dolayı sıkıntı yaratacak.

traş makinesi alayım diyorum ama sert sakallı cildi hassas insanlar kullanmasın falan deniyor ama benim sakalım sert mi hassas mı nasıl anlayacağım ki ?

örnek vereyim, yüzüm hiç bir zaman kanamıyor traş olurken. sert sakal kısmını nasıl anlayacağız ?

ve son olarak nasıl bir alet önerirsiniz ? ekonomik olarak uygun olursa sevinirim :) küçük bir hesapla, 54 haftada her traşta 5 lira veriyorum ve toplamda 270 lira yapıyor :) yani kara geçebilmem için, 200-250 liralık bir şey alırsam en az 20lira kara geçebiliyorum.

çok konuştum biliyorum ama yol gösterin gençler.
sağolun.

 
bim'de 40 liraya satılanı var. tam sinekkaydı yapmıyor belki ama iş görüyor.


  • zgrydn  (06.09.11 18:47:59) 
hesapta soyle bi hata var: birinci senenin sonunda tiras makinesini cope atiyormussun gibi varsaymissin. dogru durust bir makine alirsan, senelerce kullanirsin. ucuzlardan ve ozellikle Cin mali Sinbo marka olandan uzak dur. 3 kafali Philips'in islak kesebilen modellerini tavsiye ederim. cildin zamanla yani 2,5 ay gibi bir surede alisir. 9 senedir kendi tiras olmayan birisi, jiletle duzgun ve hizli tiras olmayi beceremeyebilir. halbuki Philips'le 3 dakikada tamamsin.


  • compadrito  (06.09.11 19:17:14 ~ 19:31:09) 
panasonic almalısın.
Makinalardaki temel olay hız ne kadar hızlı ise o kadar rahat ve hızlı kesiyor. Sert sakal yumuşak cilt olayı için kesinlikle en iyisi..
o 40 liralık şeyler ile sakın uğraşma
  • gitti gelecek  (06.09.11 19:42:08) 
yok bir senede kendini amorti ediyor diye düşünmüştüm compadrito :) Philips 3 kafalıdan kastın www.hepsiburada.com bu iyi midir ? (örnek olarak verdim hepsiburadayı, oradan almayacağım :)) ya da önereceğiniz başka bir ürün var mı ?
panasoniclerden hangisini önerirsin gitti gelecek ?

  • baris daima  (07.09.11 00:04:00) 
uygundur bu Philips. bu veya bir ust modeli. ucuzdan uzak dur.


  • compadrito  (07.09.11 02:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.