[]

facebook grup yükseltme

nasıl yapabilirim bunu? eskiden açılmış bir grubum var, 1400 civarı üyesi var. yılın belli dönemlerinde kısmen aktif oluyor, onun dışında pasif. biraz daha aktifleşir yeni gruba yükseltirsem. nasıl olur?




 
bence sayfaya dönüştürün, gruplara ulaşmak ve takip etmek çok zor oluyor.


  • 9kuyruklukedi  (06.09.11 12:37:01) 
böyle bir dönüşüm mümkün mü peki yoksa sıfırdan sayfa açmak vs. mi gerekiyor?
ki bence yeni grupları takip çok daha kolay bildirim vs. gidiyor en azından.

  • copadam  (09.09.11 14:31:41) 
bildirim de kim düt dese gidiyor, herkes ayarlarla barışık değil. ne bu deyip terkediyorlar grubu. yeni sayfa açıp, gruptan sayfayı duyurursunuz. 1-2 haftada gruptakinden fazlası sayfaya gelir.


  • 9kuyruklukedi  (09.09.11 14:41:14 ~ 14:41:31) 
o da doğru ama sayfayı takip etmek diye bir şey yok ya girip bakması gerekiyor ya da anasayfasında denk gelip görecek.
hepsinden önemlisi üyelere mesaj yollama yok. bunları da yapmam gerekiyor.

  • copadam  (09.09.11 18:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.