[]

İphone 4 çalışmıyor

şöyle ki, %70 civarı şarjı vardı saat 22.00 civarında telefonla konustuğumda. kapatıp cebime koydum, 22.30 civarında cebimden çıkarıp menü tuşuna bastım, telefon tepki vermedi. üstteki tuşa bastım yine tepki vermedi. üstteki tuşa basılı tuttum, şarja taktım, bilgisayara bağladım ve hiç bir tepki vermedi. üstüne bilgisayar da iphone'u tanımadı. arayınca çalmıyor, ama aranan telefonda çalıyor gibi görünüyor yani "dııt" sesini duyabiliyorsunuz. ama telefondan en ufak bir ses veya görüntü alamıyorum. nedir ne değildir ?




 
  • cosmicgadin  (06.09.11 02:10:39) 
geri ve acma tuslarina ayni anda basili tutarak yeniden baslatmayi deneyebilirsiniz.


  • cench  (06.09.11 02:10:52) 
aynı sorun benim ilk nesil iphone'umda (2g) olmuştu. telefoncuda arka kapağını değiştirmiştim, telefoncuya götürdüm yaptılar ama sonra ara ara tekrar oldu. ondan sonra da satmıştım. kendi kendine kapanıyodu öyle, hiçbi tepki vermiyodu. birisinden aradığında çalıyordu dediğin gibi ama ekranda hiçbi şey olmuyodu.

çözümünü bilemiyorum ama ben zamanında kime sorduysam yardımcı olamamıştı. istersen telefonu tekrar bilgisayara bağla, üstteki tuşa ve home tuşuna aynı anda basılı falan tut öyle açmayı dene. restore edebiliyosan restore et bakalım... (müziklerin, resimlerin gidecek)
  • yazaryan  (06.09.11 02:21:52 ~ 02:22:53) 
home ve açma/kapama tuşuna bir süre basılı tutun. 6-7 saniyeydi galiba.


  • vital  (06.09.11 02:29:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.