[]

İstanbul'dan Londra'ya uçmak

İstanbul'dan Londra'ya uçmak için tavsiye edebileceginiz uygun fiyatli havayollari nelerdir acaba?




 
Easyjet Sabiha Gokcen'den ucuza ucuyor.


  • wpi  (30.05.08 10:24:32) 
erken rezervasyona gore degi$ir. hangi tarih araliklari icin aradigini da yazsaydin ke$ke. ama muhtemelen easyjet en ucuzu olacaktir. sabiha gokcen'den kalkip londra luton havalimanina iniyorlar bildigim kadariyla.

yakin tarihlerde gidecekseniz vergilerle ortalama 170-180 euro civaridir ama temmuz ayinda falan ariyorsaniz yine ortalama 80-90 euro arasinda bi fiyat cikacaktir.
  • dengesiz pamuk  (30.05.08 10:26:02 ~ 10:27:07) 
ben 2 gun once easyjet'ten aldim..240euro civarina geldi gitgel bagaj+oncelikli check-in vs davalariyla birlikte oldukca pahali aslinda ben haziran basi ucacagim icin.ancak pegasus'un sanirim 27-30'u arasinda kampanyasi vardi, £32 den baslayan fiyatlarla londra ucuslari vardi. benim gitmek istedigim tarihte ucus yoktu o yuzden alamadim bir bak istersen.
asagidaki siteden kontrol etmende fayda var guzel bir listeleme mantigi var.garip bir sekilde easyjet sitesindeki fiyat bu site uzerinden gittigimden daha yuksek cikti yaklasik 30€ kadar ben de bu site uzerinden easyjet biletimi aldim.
www.momondo.com
  • 2pac  (30.05.08 10:52:18) 
Erken almazsanız hepsi pahalıya gelir.


  • 386 dx  (30.05.08 13:30:33) 
pegasus 99 ytl ye uçuyor kampanya var bu hafta başladı


  • blackidom  (30.05.08 13:51:00) 
bmi var ankaradan var ama istanbuldan ucuyor mu bilmem.


  • vecihi  (30.05.08 21:01:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.