[]

bu tablet alınır mı

amacım performans değil bu alette ama kindle alacağıma bunu alayım kitapları atayım okuyayım dedim okunur mu bunda rahat rahat sizce ?

i52.tinypic.com
images.hepsiburada.com

 
yok ben sadece kitap okuyayım arada nete girerim wifi varsa dizi filan izlerim en fazla bununla. hepsiburadadan değil de metrodan alacağım orası satıyormuş. özelliklerini hepsiburadadan çektim sadece :)


  • baris daima  (05.09.11 23:30:05) 
bence tabletler kitap okumak için pek uygun değil, göz yorar


  • freebird5406_2  (05.09.11 23:32:18) 
Eğer kitap okumak için alıyorsan bu tarz tabletlerden uzak dur derim çünkü
Lcd-Tft ekranda kitap okumak gözlerin için işkence olur. Eğer bilmiyorsan söyleyeyim Kindle başka bir ekran teknolojisi kullanıyor (E-ink) ve bu ekranda yazı okumanın kağıttan farkı yok yani kitap okumak için alıyorsan Kindle veya daha ucuz alternatiflere bakacaksan diğer e-readerlere bakmanı öneririm ama alacağında e-ink olmasına dikkat et.

  • Haldamir  (05.09.11 23:41:49) 
bunda kitap okursan 3 ay sonra aradaki fiyat farkını göz muayenesine vermeye başlarsın.


  • lancelot du lac  (05.09.11 23:52:34) 
rezistif ekran varmış hiç girme bu işe.


  • hedep  (06.09.11 00:42:00) 
kesinlikle alma. yeterli sebepler sıralanmış. tekrar ediyorum: alma!


  • vito andolini  (06.09.11 00:57:19) 
Kindle muadili bir alet kullanıyordum (Sony PRS 600) iPad'e geçtim çok mutluyum. Lcd ile gayet güzel kitap okunabiliyor, yorma meselesi de büyük yalan (benim için öyle oldu). Basılı kitaplarla karşılaştırdığımda %30 daha fazla okuyabiliyorum bir günde.

e-ink'de pdf okumak ayrı bir işkence. Reflow etmesi gerek aletin, native okumaya kalktığında sürekli sayfanın bir tarafından diğer tarafına scroll ediyorsun, alet hızlı olsa sorun değil de, e-ink'de refresh hızı 1 kare saniye idi.

Linkteki aletin tek kötü yanı ekran camının reflektiv olması olabilir. Açık havada güneş varken anca kendini görürsün ekranı öyleyse.
  • skatheist  (06.09.11 05:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.