şimdi az önce iett nin o mükemmel tasarımlı, kullanımı gayet kolay (!) olan websitesinde gördüğüm üzre, iett genel müdürü açıklama yapmış, akbilin kaldırılması gibi bir şey söz konusu değil demiş. http://www.iett.gov.tr/haber_detay.php?nid=877fakat bugün mavi kartımı aylık dolum yaptıracağım sırada
şimdi az önce iett nin o mükemmel tasarımlı, kullanımı gayet kolay (!) olan websitesinde gördüğüm üzre, iett genel müdürü açıklama yapmış, akbilin kaldırılması gibi bir şey söz konusu değil demiş.
www.iett.gov.trfakat bugün mavi kartımı aylık dolum yaptıracağım sırada (üzerinde hala tombik akbil olan kartım) gişe görevlisi dedi ki bunları artık sistem kabul etmiyor, bunlar kalktı dedi. Akbilini ben alıcam 6 TL vericem sana dedi. Adam baya makasla kesti, akbilimi aldı ve elime cücük gibi yarım yamalak makasla kesilmiş mavi kartımın cesedini ve 6TL yi tutuşturdu.
Şimdi ben nereden yeni mavi kart alıcam, ücreti nedir? ALtunizade - Söğütlüçeşme arasında metrobüs kullanıyorum sürekli. Sonrasında da trenle tuzlaya kadar gidiyorum. Nasıldır en kolayı?