[]

İETT'nin sitesi berbat. Akbil sorusu soruyorum:

şimdi az önce iett nin o mükemmel tasarımlı, kullanımı gayet kolay (!) olan websitesinde gördüğüm üzre, iett genel müdürü açıklama yapmış, akbilin kaldırılması gibi bir şey söz konusu değil demiş. www.iett.gov.tr

fakat bugün mavi kartımı aylık dolum yaptıracağım sırada (üzerinde hala tombik akbil olan kartım) gişe görevlisi dedi ki bunları artık sistem kabul etmiyor, bunlar kalktı dedi. Akbilini ben alıcam 6 TL vericem sana dedi. Adam baya makasla kesti, akbilimi aldı ve elime cücük gibi yarım yamalak makasla kesilmiş mavi kartımın cesedini ve 6TL yi tutuşturdu.

Şimdi ben nereden yeni mavi kart alıcam, ücreti nedir? ALtunizade - Söğütlüçeşme arasında metrobüs kullanıyorum sürekli. Sonrasında da trenle tuzlaya kadar gidiyorum. Nasıldır en kolayı?

 
istanbul kart kadikoy meydanda veriliyor buyuk ihtimalle.
belli basli yerler haricinde dagitimi yok uskudar sahilde de veriliyor olabilir.

  • uykulu  (05.09.11 09:59:35) 
hasanpaşadan 5 dakikada almıştım.


  • inheritance  (05.09.11 10:18:02) 
Yolunun üzerinde, Uzunçayır metrobüs durağında mesai saatleri içinde alabilirsin. Kartın ücreti 10 lira, 1 adet fotoğraf istiyorlar.


  • iustitia omnibus  (05.09.11 11:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.