[]

gaziantep üniversitesi kayıt sorunu

öncelikle;

www.eksiduyuru.com

kıbrıstaki okulun bir dediği diğerini tutmadığı ve araya bayram girdiği için sıkıntı var...

ben yarın kıbrısa ancak akşam gidebilirim ama gitsemde pek bişey değişecel gibi değil.


gaziantep üniversitesi 6 eylül ü tek kayıt günü olarak ilan etmiş amam ben zaten başka bir okulda kayıtlıydım. okul kıbrıstaydı. kaydımı sildirmek için aradığımda hallolur sorun olmaz dendi ancak şimdi illa ki kıbrısa gelecekseniz başka türlü olmaz ayrıca çarşamba günü ya da perşembe sabahı ancak evraklarınızı teslim edebiliriz diyorlar. ama benim kayıt 6 eylülsalı günü acaba okul anlayış gösteriirmi? uçak biletlerini göstersem okuldan yazılı kağıt alsam falan 12 eylülde yök e bildiriliyormuş boş kontenjanlar acaba esneklik sağlanabilir mi? yarın okulu arayıp soracam fakat sizne düşünüyorsunuz?

bir fikir paylaşın uyku tutmuyor aga. üyalan mı oldu bizim okul, mazeret kaydı falan bilgiisde bulamıyorum.

 
şu lanet okulun bi öğrencisi de kayıt sıkıntısı çekmese kafamı kıracam ya.gerçi şimdilik problem okulda(gantep) gözükmüyor ama neyse.yine de kayıt günleri ile öğrenci yogunluğununda bi dengesizlik var.

eksik belge kabul ediyorlardı.benim ikametgah yoktu mesela, sonra getirirsin demişlerdi.senin eksik olan diploma sanırsam.bi ararsın yarın.
5-9 eylül resmi kayıt tarihi gözüküyor.sen 9una kadar da mı yetişemezsin?ya da kıbrıstan faks maks bişiler yapılsa?

öğrenci işlerinden pek medet umma derim.çok agresifler laf anlamadan dinlemeden direk hayır olmaz diyorlar.ancak çingenelik yapıp kendini zorla dinlettirmen gerek.

(cevap olmadı farkındayım ama kayıt sıkıntısı konusunda tek değilsin)
  • manifeste  (04.09.11 21:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.