[]

hangi doktora gitmeliyim?

7 ay önce spor yaparken omzumu sakatladım.2 oropedi,1 fizik reh. uzmanına gittim.ilk doktorum yumuşak doku zedenlemesi,digerleri ise çok teknik şeyler söylediler.ama ana fikirleri her sporcuda görülen birşeymiş.2 hafta fizik tedavi gördüm.hiçbir işe yaramadı.

şimdi ağrıların %70 i geçti.fakat kolumu hareket ettirirken omzum içerden birşeye takılıyor.o zaman çok acıyor.şimdi bir tane spor hekimi buldum.ona mı gitesem.yoksa ortopedi doktorlarının peşinden mi gitsem.ne önerirsiniz.

başına böle bişey gelmiş varmış.sakat kalmaktan korkuyorum da.

 
sporcu doktoru daha iyidir. örneğin en iyi ortopedi uzmanları spor külüplerinde çalışır.


  • fukka  (04.09.11 19:03:00) 
@fukka

spor hekimi dediğim,spor hekimligi diye bir brans.kulub doktoru bulacagımı sanmıyorum buralarda.
  • deju  (04.09.11 19:04:54) 
spora biraz ara ver bakalım geçmezse ii bir ortopediciye görün sonra fizik tedaviye bakın bakalım..


  • andlee  (05.09.11 01:34:27) 
yeditepe ünv. hastanesi, dr.tahsin beyzadeoğlu, ortopedi uzmanı ve amatör-profesyonel sporcu hastaları çok.


  • sparkles english  (19.10.11 16:36:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.