[]

tiras makinesi kullanan var mi ?

bu kuru ya da islak tiras yapan makinelerden alacagim. 2-3 gunde bir jiletle cort cort kazimaktansa bu daha saglikli gibi.
var mi kullanan ? hangi marka ve modelden memnun kaldiniz ? ankara'da nerden alabilirim uygun fiyata ? (ilk aklima izmir caddesi geldi)



 
philips hs8040 kullanıyorum hemen hemen dört beş aydır. ilk başta alışmak zor olsa da 1 haftadan sonra gayet rahat ediliyor. Belirtmeden geçmek istemem, traş makinesi kullanacaksan verim alabilmek için hergün kullnmak gerekiyor, tecrübe ile sabittir. her pazartesi sabahı eski alışkanlıklara dönüp traş bıçağı ve fırça kullanmazsam o gün kaşınıtdan duramıyorum. bu arada kesinlikle ıslak da traş edebilenlerden almanı öneririm.


  • in vito veritas  (29.05.08 14:12:38) 
yaklaşık 3 yıldır philips philishave cool skin hq7762 kullanıyorum.gayet memnunum.yalnız hassas bir cilde sahipsen yada sakalların düzensiz çıkıyorsa hergün traş olmak yüzün tahriş olmasına sebep olabiliyor.
kesinlikle philips tavsiye ederim.su ve krem ile traş olanağı sağlıyor.tavsiye edebileceğim model ise philips in yeni çıkarmış olduğu cool skin serisi.bir onceki cool skin serisine göre daha ucuz ve kremini temin etmek daha kolay.
ankarada mağazalar arasında çok fark olacağını sanmıyorum.özellikle izmir caddesinde daha pahalı olabilir.hepsiburada.com u tavsiye edebilirim indirimde olan bir kaç model var onlara bakabilirsin
  • jacksor  (29.05.08 15:32:00 ~ 15:32:28) 
ben braun cruzer 3 mü ne kullanmıştım. benim sakallarımı almıyor, alamıyor nedense. huzuru tek bıçaklı permatik'te buldum.


  • lepidodendron  (29.05.08 16:57:55) 
hem philips olanları, hem de braun olanları denedim bir kaç model. olmuyor olamıyor. tam anlamıyla almıyor. hele hele çene altındaki nispeten yumuşak sakalları almıyor. gillette mach 3 gibisi yok. fusion için bir şey diyemem..

bu arada traş makinesi ile şekil vermek pratik olarak imkansızdır.
  • co2s2  (29.05.08 17:22:15) 
yumuşak sakal sahibi biri olarak hiç bir işime yaramıyorlar. 1 saat uğraşıyorsun ama almıyorlar. öyle diyim.


  • darknum  (29.05.08 17:49:40) 
adam gibi bir traş için o aleti yüzünde çim biçme makinası gibi gezdirmen gerekiyor. gezdir allah gezdir sonra bakıyorsun yüzün gözün yanıyor.
en temizi her sabah duşa elinde bir ayna ve mach 3 le girmek. 5 harekette bitirirsin olayı. zerre tahriş yok. duş alamadığın sabahlar da sıcak suyla yüzünü iyice yumuşatırsın. iki günde bir de makineyle faulleri düzeltirsin. mis...

  • agk  (29.05.08 19:44:55) 
10 seneden fazladır Braun kullanıyorum, en ufak bir şikayetim ya da sorunum olmadı. Tabi arada model yenilemelerim oldu, 10 senedir aynı makine değil :)


  • crown  (29.05.08 22:43:43) 
Tıraş makinesi arayan herkese Panasonic'in 8000 serisini öneririm. Diğer markalar kalite ve performans olarak yanına bile yaklaşamazlar. Panasonic diğer makinelerden memnun kalmayıp, internetten okudukları inanılmaz yorumlara dayanarak ve son çare olarak yüksek fiyatına rağmen başvurulan markadır ve ondan sonrası şimdilik yoktur. Ben de yorumlara inanamamış, hatta "Panasonic'in de makinesi mi varmış" diye şaşırmıştım. Ancak önceki hafta gözümü kararttım ve 8807 modelini 350TL'ye aldım. yüksek fiyatı tereddüte düşürse de ilk kullanımdan itibaren verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak ettiğini görerek helal ettim.


  • 44  (23.04.09 18:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.