[]

Medieval 2 Total War Yardım..

Arkadaşlar bu oyunda Türklerle oynamak hakikaten zor mu yoksa bana mı öyle geliyor ? Ya Savaşlarda ordularıma bi türlü hakim olamıyorum hele hele ilk zamanlarda bir kaleyi kuşatma altına almak tam bir eziyet oluyor bu konuda benle engin tecrübelerini bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..




 
hangi zorluk derecesinde oynuyorsun? eger pek basarili olamiyorsan kolay asamadan basla, ogrendikce Very Hard'da oynamaya baslarsin. ama yok, easy'deyken bile olmuyor diyorsan:

- spearmen'a karsi heavy infantry veya archers
- infantry'ye karsi cavalry veya archers
- cavalry 'ye karsi spearmen veya cavalry
- missile cavalry'ye karsi missile cavalry veya light cavalry

meydan savasinin mantigi su: onde archers'la dusmani zayiflat; yanlardan missile cavalry ile taciz et; gobekte biraz spearmen ile dusmanin cavalry hucumuna karsi hazirlikli ol; gobekte bolca infantry de tut ki dusmani durdurabilesin. dusmanla gogus goguse savas baslayinca sagdan soldan heavy cavalry'lerini ileriye hucum ettirip dusmanin cavalry'lerini bitirdikten sonra senin infantry'lerinle savasan dusmana arkadan saldir... birkac saniye sonra hepsi kacacaktir.

genelde boyle olur savaslar... yani ben boyle kazaniyorum turklerle.
  • kezzy homeros  (29.05.08 14:32:35) 
oyunun baslarında türkler pek güçlü değil ama oyunda ilerledikçe birimler daha iyi oluyor. savaslara zamanla alışırsın benim tavsiyem taktik yönünde; ilk basta mısırı hallet assağıdan ondan sonra bizansa girersin , adaların tamamına hakim olmaya çalış bir de 80. turda falan mogollar gelecek ona hazırlıklı ol. atlı birlikleri asla direk düşmanın üzerine yollama, savaş başlamadan önce hazırlığını yaparken düşmanın göremeyeceği bir yere yerleştir arkalarından saldırmalarını sağla.


  • phoera  (29.05.08 18:15:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.