[]

yol tarifi - kocaeli - küçükçekmece

arkadaş nikah için gelecek benden yardım istedi,

Küçükçekmece Nikah Sarayı
E-5 Kenarı, Yanyol üzeri Sefaköy-Küçükçekmece/İSTANBUL

kocaeli'nden buraya ulaşılacak, nasıl bir yol izlenmelidir.

 
çok kolay.istanbul'a geldikten sonra birinci köprüden karşıya geçecek. e-5'ten ilerleyecek. yenibosna'yı geçince yan yol'a girecek. nikah sarayı kocaman. görür hemen orda.


  • detroitli kizil  (04.09.11 07:28:36) 
e-5'e girince metrobüs yolunu takip etsin, metrobüs duraklarına göre yenibosna ile sefaköy durağı arasında yokuş yukarı çıkarken sağ tarafta kalıyor üzeri piramitsi bir yapı.

boş alanda.
  • erobur  (04.09.11 08:53:55) 
www.kucukcekmeceli.com

hadi geçmiş olsun
  • erobur  (04.09.11 09:08:09) 
aslında toplu taşıma araçlarıyla yapılacak bir yol tarifi lazımdı bize


  • cisegu  (06.09.11 21:37:56) 
çok kolay. trenle söğütlüçeşme.in burda. metrobüse bin. sefaköy durağında in.


  • detroitli kizil  (07.09.11 11:57:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.