[]

Blazzer ceketle takım ceketi arasında ki fark nedir?

ve atıyorum kot-gömlek kombinasyonu üzerine takım ceketi giyilse dışarıdan anlaşılır mı? ve blazzer ceket ile takım ceketi arasında ki farkı amatör birisi nası anlar? kol düğmeleri mi farkıdır, kesim tarzı mı farklıdır blazer ceketlerde? teşekkürler.




 
kesim tarzı farklı , bariz şekilde anlaşılır normal ve blazer farkı.


  • pipbull  (03.09.11 16:06:06) 
kumaş farkı oluyor ya da düğmelerden anlarsın, hiç olmadı kesim farkı ki blazzer daha yuvarlak spor kesimlere sahip oluyor


  • bnl dgr  (03.09.11 16:13:40) 
kot-gömlek üzerine giydiğiniz bir klasik takım ceketini karşınızdaki eşşek değilse anlar. zaten blazer'ın kesimi daha spor olduğu için kot üzerine giyilebilir. ayrıca sarar'ın bir mağaza müdürü blazer'ın sadece siyah ve lacivert renklerde üretildiğini ve başka bir renk bulmanın mümkün olmadığını da ısrar belirtmişti.


  • solomon  (03.09.11 17:33:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.