[]

topuklu ayakkabı giyenler!

Nasıl yürüyorsunuz bunların üzerinde?
Bir davet için çok şahane siyah straplez elbise aldım. Boyu dizimin biraz üzerinde.Benim boyum 163. Topuklu bir ayakkabı almak istiyorum ama bunlarla yürümek şöyle dursun ayakta zor duruyorum.Gittiğim yerde dansetmem falan da gerekecek. Şu çok rahattır git bunu al diyeceğiniz bir ayakkabı tipi,markası var mı?



 
dolgu topuk al daha rahattır diyeceğim ama dansetmem lazım diyorsun. bilemedim şimdi.


  • mea maxima culpa  (03.09.11 12:05:57) 
şöyle bir şey deneyebilirsiniz belki:
www.cheaptoryburchstore.com

tabii bunun önündeki logomsu şey olmayanı :)
sivri topuklu kadar seksi olmayacaktır ama strapless zaten seksi. ayağınız da böyle olsun :P
  • silhouette  (03.09.11 12:16:57) 
dolgu topuk çok rahattır ama o elbise ile çok spor durabilir, bilemedim şimdi. ama platform da normal topukluya göre daha rahattır ve çok şık duruyor. senin yerinde olsam 2 ayakkabı türünden de alırım. ilk platformu giyerdim dayanabildiğim yere kadar sonra da ilerleyen saatlerde dolgu topuğa geçerim.


  • zenc  (03.09.11 12:17:57) 
Ablamın düğünü için ben de aynı sıkıntıya düşmüştüm. marks and spencer'den aldığım ayakkabılar çok rahattı. düz ayakkabı giymiş gibi rahattı. tavsiye ederim. ama 10 saat üstü giyersen onlar da rahatsız ediyor.


  • naksidil  (03.09.11 12:34:56) 
ayakkabının burun kısmında platform olursa ince topuklu ile dahi çok rahat edersin.


  • bitter cikolata  (03.09.11 12:42:05) 
platform ya da dolgu topuk denmiş, doğru denmiş. bir de silikon tabanlıklar var, gratislerde mesela. onlarla destekleyebilirsin ayaklarını. nispeten rahatlatır.


  • african rain  (03.09.11 12:53:12 ~ 12:53:21) 
@deneme:
eheh, topuklu ayakkabıya alternatif olabilir diye demiştim :) elbiseyi bilmiyoruz parlak mı mat mı kumaşı. sueti beğenmezse rugan da giyebilir :)

ayrıca çoğu kadın sivri topuklu giyecek; hem şirin ve farklı da olabilir, olmayabilir de :P
  • silhouette  (03.09.11 13:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.