[]

aşık olmanın zamanı?

var mı böyle birşey. mesela yaz aşkı treni kaçtı sanki, eylüle girdik. yeni sezon ne zaman başlar. hangi zamanlarda başlayan aşklar kalıcı olur. aşık olmak istiyorum bütün dertlerine rağmen. iki sene sonra ömür boyu beraber olacağım biriyle beraber olacağımı bilsem hiç sesimi çıkarmıycam. ama yaş 29 sabırsızlandım sanki. aşık olmak isteyenzi ben :s

edit: hayatımda bi orta okulda aşık oldum lan. 15 sene geçmiş ben sormiyim kim sorsun?


 
:/


  • kayranin kedisi  (03.09.11 01:06:45) 
ciddi değilsindir umarım, balık mı bu allaaşkına ?


  • nabruknabruknabruk  (03.09.11 01:09:37) 
ekim ayına kadar aşık olmanız lazım, olmazsa.. :(


  • bruges  (03.09.11 01:12:43) 
keşke böyle bi derdim olsa.


  • necmim  (03.09.11 01:12:46) 
bu kadar basit mi ya aşık olmak sizce? yaş 29 olmuş bir de. benim henüz 24. acaba ben de mi sizin yaşlarınızda böyle saçmalayacağım? al benden de bi soru ey duyuru ahalisi? :)


  • lamneth  (03.09.11 01:15:40) 
olmayinca olmuyor, yapacak bir sey yok.


  • entrapmen  (03.09.11 01:19:31) 
aşkın zamanı olmasa gerek.


  • biramayası  (03.09.11 01:19:52) 
sanki davet gibi. biraz daha konuyu açsan..


  • uykusuz her gece  (03.09.11 01:21:00) 
edit'e gel. davetle olmayacağının farkındayım. gecenin bu saati aklıma takıldı sordum. izlediğim bi film soruma sebep oldu. neyse burda da yazayım en son orta okulda aşık olmuştum.


  • ilkinci  (03.09.11 01:21:16) 
kardeş böyle güneş battıktan 4 saat sonra falan insanlar bi depresifleşiyorlar. hayatı sorguluyorlar. niye aşık olamıyorum, niye ailemle yakın değilim, niye bu boktan işte çalışıyorum allahım her şeyin sonuna geldim artık her şey boktan gidecek.

gibi hislere kapılıyorlar. rahatla akışına bırak. akşamları da aklına sikko düşünceler gelince koy kafanı uyu ya da film izle ne bileyim.
  • tchuck  (03.09.11 01:23:25) 
aşık olmak basit demedim ki. basit olmadığı için sorayım dedim. farkında olduğunuz gibi tam olarak ciddi bir soru değil. ama konunun açılıp içinden feyz alabileceğim bişeylerin çıkması kafii.


  • ilkinci  (03.09.11 01:23:33) 
aslına bakarsan ben de bi sefer orta sonda aşık oldum. ve hala da O'nu seviyorum. ha o bunu biliyor mu? bilmiyor. ben unutmaya çalıştım mı? çalıştım. başkasını sevmeye çalıştım mı? çalıştım. ben de yapamıyorum olmuyor. zaman geçtikçe insanların çirkinliklerini daha iyi idrak edebildikçe daha da uzaklaştım bu düşüncemden. ben artık hiç bişey düşünmüyorum. sadece belli belirsiz bi açılma isteği var o ayrı konu.

ama şu da var mesela. istedikten sonra herkesin iyi yanını da görebiliyorum kötü yanını da. yani ben desem ki şu kıza aşık olmak istiyorum. olurum açıkcası. daha doğrusu kendimi kandırırım. onun için aslında aşık olmak istemek diye bişey yok. bu sadece kendini kandırmaktan başka bişey değildir. o yüzden oluruna bırakmak. ha çevren de yeni insanlarla tanışabilecek ortamın yoksa o zaman oluruna bırakmamak lazım tabi. yeni insanlarla tanışmaya çalışmanız bence en doğru olanı olacaktır.
  • lamneth  (03.09.11 01:32:42) 
aşık oldun zaman aşık olursun. aşık olmam lazım aşık olmam lazım dediğiniz zaman birine zorla aşık olmaya çalısanız mutsuz olursunuz o yüzden oluruna bırak mutlaka bir gün çok seveceğin birine aşık olacaksın rahat ol.


  • hitsumo  (03.09.11 01:37:29) 
peki bunun için ne yapıyorsunuz? sosyal çevreniz ne durumda? yeni birileriyle tanışabilecek ortamlarda bulunuyor musunuz? bana oluruna bırak, olacağı varsa olur gibi yaklaşımlar pek gerçekçi gelmiyor..


  • bruges  (03.09.11 01:42:17) 
pek birşey yapmıyorum çok fazla sosyal çevrem yok. oluruna bırak dememin sebebi aşık olup olmayacağına kişinin karar verebileceğini sanmıyorum bunu anlatmaya çalıştım. yani buna aşık olmalıyım gidip aşık olayım yada bu çoçuk çok uyuz hiç aşık olmam buna denmemeli kafaya takmamalı geleceğin ne getireceğini bilemeyiz tabi tardis varsa durum değişebilir :)


  • hitsumo  (03.09.11 01:56:15) 
aslında hiç böyle şeylere girmeden tertemiz yaşamak var mis gibi. aşık olup biriyle beraber olsam napıcam ki. 'yok -gerçekten seviyo mu? yok -birçokları gibi çirkefleşir mi' tertemiz hayatım var. sanırım kaşınıyorum. bilmiyorum ya. senelerce beraber olup mutlu olanlar da var. gıpta etmemek elde değil. kıskandığım da yok, keşke böyle olmak isteyen herkes bunu yaşasa. benim için geçti sayılır küçük bir kaza geçirdim, aslında onun kızgınlığıyla da yazıyorum bunları. aşık olmadan severek bi birlikteliğim olmuştu. aynı paraf içinde bile kendi içimde hemfikir olamıyorum. olumsuz bi kaç tecrübeye gayet yakından şahit oldum. güvenemiyorum karşı cinse. güvenilir olanlarının olduğunu bilmek istiyorum. belki de kendimi kandırmak istiyorumdur. neyse yaa biraz daha yazarsam şizofrene bağlıycam. sözün kısası ne yapmak istediğimi bilmiyorum.

soranlar için; sosyal çevrem iyi durumda. ama bu çevreden yararlanabileceğimi sanmıyorum. benim çevremdekiler insanlar genelde havalı oluyor. ben de havaya tribe gelebilen biri değilim.
  • ilkinci  (03.09.11 01:57:12) 
kimse için geç sayılmaz ayrıca yaşadınız kaza nasıl birşey bilmiyorum ama aşk için engel olmamalı benimde azıcık fizksel sorunum var. bu birini sevmeyi engellememeli. Bu arada hiç kimsye güvenmemen gayet doğal. güven aşkta önemli bir kısmı temsil ediyor. gerçekten aşık olmak zordur çünkü sevdiğin kişiye güvenek zordur.


  • hitsumo  (03.09.11 02:24:51) 
valla kusuruma bakmayın ama kendinizi kandırıyorsunuz. siz dediniz diye söylüyorum, diğer alternatifi görmeden nasıl böylesi daha iyi diyebiliyorsunuz? bu dünyada güvenebileceğiniz aşık olabileceğiniz insanlar elbette ki var, şartları biraz zorlamanız lazım, madem aşık olmak istediğinizi belirttiniz duyuruda..

bir arkadaşım facebook'tan hiç tanımadığını birini ekleyerek, biri de bi barda gördüğü kıza gidip numarasının yazılı olduğu kartı vererek ilişkilerine başladılar. bunlar tabii ki mantıklı ve sağlıklı yöntemler değil bana göre, ama bu arkadaşlar oluruna bıraksalardı şimdi yaşadıkları mutlu ilişkileri yaşıyor olmazlardı. "akışına bırak olacağı varsa olur" fikrine karşı veriyorum bu örnekleri..

karşı cinse olan güven sorunu, kendine olan güven sorunundan sonra gelir. girişken olmaya çalışın bence biraz. (hiç huyum değildir böyle akıl vermek falan, affedin)
  • bruges  (03.09.11 02:32:04 ~ 02:33:02) 
Psikolojisi bozuk insan aşık olur. Psikolojin düzgünse yapılabilecek bir şey yok. Aşk duygu-durum bozukluğu en az bir patoloji ile paralel ortaya çıkar. Bu yüzden gençler, andropoz bunalımındaki erkekler vs... aşık olurlar.

Yani önce psikolojini bozmalısın. Ne ka bozuk kafa, o ka aşık olma isteği. Ben mesela vitrin mankenine bile aşık olabilirim bu aralar :-)
  • ataturkiye  (03.09.11 06:33:09) 
kasım da aşk bir başka diyorlar ama ben hiç kasımda aşık olmadım asdasd


  • Sabac  (03.09.11 10:24:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.