[]

usa vizesi icin ariyom ariyom acmiyolar.randevu ne zamana verirler?

bu aralar kuzenime vize icin ariyorum istdaki kon.gu. kimse acmiyo
sizde de ayni sey oldu mu? kac kere aradiniz?

bi de varsayalim actilar, randevu ne zamana verirler tahminen?
eylul sonundan evvel bileti alip gitmesi lazim. yetisir mi?
bileti de alamiyoz simdi, vize kesin degil diye.

 
ben bu sene aldım, randevuyu 1 hafta ilerisine vermişlerdi. vizeyi kabul ettiklerini de görüşmeye gittiğinizde söylüyorlar, 1 gün sonra elimdeydi pasaportum. işlemler çabuk gerçekleştiğinden endişelenmeye gerek yok :)


  • lord of the flies  (02.09.11 23:34:21) 
Bileti almayın ama yapabiliyorsanız ayırtın. WAT'a gidecekleri atlattığınız için yaz başına göre daha boş olur, bir hafta sonrasına randevu verebilirler ama Amerika'ya okumaya gidenler gitti mi bilmiyorum, onların işleri devam ediyorsa daha geç bir tarihe verirler. Belgeleyebildiğiniz çok önemli bir işiniz varsa erken randevu alabiliyorsunuz diye biliyorum.


  • sourlemonade  (03.09.11 00:35:19) 
5 temmuzda ankara'dan randevu aldım, 16 ağustos'a randevu verdiler. 17'sinde pasaport elimdeydi. bayram tatili sürecinden de kaynaklanan inanılmaz bir yoğunluk var dedi kapıdaki güvenlikler sohbet ederken.


  • silent storm  (03.09.11 00:36:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.