[]

internetten uçak bileti alımı check in olayı

onur airden bilet aldık internetten kredi kartı vererek.
şimdi gidip bileti başkası alabilirmi acentedan? en fazla kaç gun sonra alabilir bileti? bilet 10 eylülde
print edecek olanak yok e bileti..
birde check in olayı nedir sitede kişi başı 10 tl gibi bişeyden bahsediyor, check in yaptıracakmıyız izmir uçuşuna yapıcaksak 2 saat önce yapılabilirmi kalkıştan

 
sakin sakin.

simdi online biletlerde bazi firmalar gicik sevgili gibi triplere girip print out edilmis e ticket i istiyolar,ama ben bugune kadar hic gostermedim,birtek numarasi war o gerekebilir,ki ona da gerek yok.

check in olayi,erken yapmak isterseniz simdi para alir,yoksa havaalninda almaz,ucaktan once.

acenteden neden bilet aliyosunuz onu anlamadim ben?
  • serabetan  (02.09.11 21:23:41) 
sarjım bitiyorda yoldayım. tamam sakinim :)

elimizde hiç çıktı falan yok bileti aldık sadece öyle elimiz boş gidebilicekmiyiz havaalanına?
  • eja  (02.09.11 21:26:02) 
evet.giciklik yaparlarsa da rezalet cikarirsiniz.


  • serabetan  (02.09.11 21:30:23) 
bilet nosu kolaylık sağlar
ama hiç bişey olmasa bile elinizde bunu kontrol edebiliyorlar. sadece biraz zaman alacağı için uğraşmak istemeyebilirler.

  • sttc  (02.09.11 21:41:50) 
ülke içi uçuşlarda, internetten bileti alıp, check-in'de sadece nüfus cüzdanı uzatıyorum havayolu ne olursa olsun. çok pimpirikliyseniz pnr'ı bir yere yazın bari ama gerek yok.

online check in'e para vermeye gerek yok. uçuştan en geç 1 saat önce check-in kontuarında olun yeterli. online check-in yaptırırsan koltuğunu seçiyorsun, bir de onun check-in kuyruğunda daha az insan oluyor vs.. ama 10 lira vermeye değecek bir şey değil bence.
  • pyro clustic flow  (02.09.11 23:26:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.