[]

ankara-eskişehir otostop

eskişehir'e gitmem gerekiyor benim, ankara'ya kadar araç buldum, sonrası içinde otostop çekecem.
eskişehir yolu diye bir yol var, ordan gitmem gerekiyor tamam ama şehir içi trafikten kurtulmuş olabileceğim, arabaların rahatça durabileceği bir yer lazım bana o yol üzerinde. fikri, deneyimi olan? oraya nasıl gideceğimi de yazarsanız daha bi güzel olur.



 
www.ortakaraba.com

şöyle bişey var hem daha garanti hem de yolda beklememiş olursun ?
  • nabruknabruknabruk  (02.09.11 20:38:04) 
ODTU'nun kapisina kadar dolmusla git, orada inip basla. Sabirli ol. Dolmuslar Kizilay Guvenpark'tan kalkiyor.


  • compadrito  (02.09.11 20:40:43) 
@nabruknabruknabruk teşekkürler ama o daha önce hiç sonuç alamadım o siteden, aktif üye sayısı oldukça az gibi.


  • qerest  (02.09.11 20:40:57 ~ 20:41:18) 
@compadrito odtü'nün kapısı google mapten gördüğüm kadarıyla şehiriçi trafik açısından o kadar iyi bir nokta gibi durmuyor, e90'la eskişehir yolunun kesiştiği göbeğin ilerisinde bir yer daha iyi olmaz mı?


  • qerest  (02.09.11 20:46:29) 
"sehirici trafik acisindan o kadar iyi bir nokta"nin ne manaya geldigini soylersen, fikrimi soylerim. sen google map'e bakip yorum yapiyorsun, ben o noktanin hafizamdaki hayalini gozumun onune getiriyorum, ODTU kapisindan Eskisehir'e otostopla ve tek aracla gidisimi hatirliyorum. gene de o noktayi begenmezsen, biraz yurur veya tekrar bi dolmusa binersin.


  • compadrito  (02.09.11 20:51:15 ~ 20:52:20) 
özür dilerim kendimi anlatamadıysam, demek istediğim orada beklersem geçen arabaların çoğunun ankara dışına çıkmayacak gibi görünmesi bana, yanılıyor da olabilirim tabi, buradan görebildiğim kadarı bu sadece. hitchwiki'nin türkçe kaynağında bir yazı buldum, onu uygularım sanırım, her şey için teşekkürler.


  • qerest  (02.09.11 20:55:27) 
soyledigin sey cok mantikli. dogru. eger ODTU yerine taa Konutkent'e kadar gider, orada baslarsan, sehir disina cikmayacak bir suru araci elimine etmis olursun.


  • compadrito  (02.09.11 21:00:04 ~ 21:00:45) 
e90 ile eskişehir yolunun ilerisine gitmene gerek yok hem orada araçlar hızlı olduğundan işin biraz daha zor olabilir. En temizi mesa plaza.Trafik lambası olduğundan,araçlar yavaşlıyor hem de yol kenarı yeterince geniş,rahatça dur kalk yapılabiliyor. Mesa plazaya belediye otobüsü kesin var, dolmuştan emin değilim. Yaşamkent(123) otobüsü kesin geçiyor ayrıca geçen başka otobüsler de var. Sana önerim bir şekilde Eskişehir yolu'na çık sonra otobüs vs. ile mesa plaza'ya ulaş(hiç olmadı Eskişehir yolundan geçen otobüslerin şoförüne falan sor mesa plaza'dan geçiyor mu diye)sonrası işin kolay kısmı,rahatça otostop bulursun.


  • alpersarica  (02.09.11 22:55:30 ~ 03.09.11 13:26:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.