[]

yurtdışı içki fiyatları

merhabalar. 2 kısa sorum var.

finlandiya'da klasik olmeca 100 cl ne kadar? estonya'da ne kadar?


 
hatta letonyadada ne kadar:)


  • yatagants  (02.09.11 19:21:45) 
zamanında arkadaşla estonya'ya gidicez diye gaza gelip bakmıştık. bim tarzı ucuz bi market vardı, adını unuttum, orada bizim burada 80 liraya aldığımız vodkalar falan 20-25 lira civarındaydı, onu hatırlıyorum.

polonya'da da 100 cl sobieski 20 lira civarında eğer sallamıyorlarsa. bizzat test etmişliğim, görmüşlüğüm yok, duyum sadece. :)
  • der meister  (02.09.11 19:26:28) 
@der meister 100 lük zubrowka (polonyanın en kalitelisi) 30 zloty (15 tl) , sonieski ise 20 zloty (10 tl).

Bizzat şişelerce içmişliğim test etmişliğim var:)
  • yatagants  (02.09.11 19:37:25) 
zaten estonya'nın ucuz olduğunu biliyordum, polonya'yı da öğrendim böylece. gene de bakalım finlandiya'da yaşayan bir yazar çıkarsa net sayı vermesi çok daha iyi olacak.

pahalı deniliyor ama şimdi bakınca türkiye'de de hayvan gibi pahalı alkol. neye kime göre pahalı? bi de

@hayaletimsi letonya hakkında tek duyduğum şey baltık ülkelerine göre daha pahalı olması.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (02.09.11 19:57:51 ~ 19:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.