[]

kedi laptopun üzerine yatarsa

manyak kediyi laptopun üzerinde yatarken yakalayan arkadaşım, ekranın yarısının çalıştığını, diğer yarısının rengarenk tepkiler verdiğini söylüyor. herhangi bi sıvı (çiş vs.) yok.

asus marka bu laptpun ekranın bu derece hassas olması normal midir? kusurulu mal mıdır? garantiye kabul ettirebilmek için nasıl bir yol izleyelim?

teşekkürler.

 
sanırım kedinin tüylerindeki elektrikten kaynaklanıyor. çok sıkıntılı bi durum değil bence.


  • lagoon  (02.09.11 14:56:10) 
ekran gitti bile, bi şekilde değişmesi lazım. daha ne kadar sıkıntılı olabilir ki?


  • tuyra  (02.09.11 15:06:48) 
peki kalkınca düzelmiş mi? yattığında çıkıyorsa anormal bişey değil.


  • ben smyrna  (02.09.11 15:06:53) 
kedi medi demeden bozuldu deyin olsun bitsin. kendiliğinden dersiniz. illa bir şekilde bozulmuş olması gerekmez servisi ikna etmek için.


  • ben smyrna  (02.09.11 15:07:48) 
kedi üstünde tepindi mi naptıysa ekranın yarısı çalışmıyor arkadaşlar. şimdi biz bunu gönderirirz, kullanıcı hatası derler. o yüzden teknik servis tecrübesi olan arkadaşlardan detaylı bilgi edinmek isterim :)


  • tuyra  (02.09.11 15:18:23) 
eğer kullanıcı hatası derlerse 30 liranın altındaysa masraf(ki değil) direk yaparlar. fazlaysa size haber verirler maliyetini size söylerler ister yaptırırsınız ister geri yollatırsınız. yolladık artık mecbur yaptırıcaz diye bi durum yok. sorunun ne olduğunu tam anlayamadım açıkçası. kedi patisiyle yapsa çizik olurdu muhtemel. vücudunu bastırmış sanırım. o da kalıcı bir hasar vermemesi lazım normalde. hafiften elini sürünce düzeliyo mu bi bakın. belki geçici bi deformasyondur.


  • onexey  (02.09.11 15:23:45) 
onun zaten bozulacağı varmış kedi bahanesi olmuş biraz. benim 7 kiloluk kedim laptopun ekranında klavyesinde defalarca yürüdü uyudu.


  • robin crusoe  (02.09.11 15:31:37) 
o zaman servise gönderip "noldu kardeşim buna durduk yerde böyle" diyelim biz.

teşekkürler.
  • tuyra  (02.09.11 15:41:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.