Giriş
(2)

Kavitasyon işe yarıyor mu?

aileena
Spor yapıyorum, düzenli de besleniyorum. Kavitasyon yardımı da almayı düşünüyorum ama merak ettiğim işe yarayıp yaramadığı? Sözlükteki başlığı baştan sona okudum da şöyle "Şu kadar seans gittim işe yaradı/yaramadı?" diyecek birileri var mı acaba burda?Öyle çok ekstra bi kilo verme amacım yok aslında
Spor yapıyorum, düzenli de besleniyorum. Kavitasyon yardımı da almayı düşünüyorum ama merak ettiğim işe yarayıp yaramadığı? Sözlükteki başlığı baştan sona okudum da şöyle "Şu kadar seans gittim işe yaradı/yaramadı?" diyecek birileri var mı acaba burda?

Öyle çok ekstra bi kilo verme amacım yok aslında, kalçayla bacakların birleştiği yerde (basen mi oluyor?) her türk kadını gibi vermem gereken bi fazlalık var, onun dışında bi derdim yok. Yardımı olur mu? Eliptik bisikletle ve karın egzersizleriyle çalışıyorum normalde.
0
aileena
(01.09.11)
Para tuzağı. Çevremde gidip fayda görmeyen yüzlerce kadın var.
0
plastik turambar
(02.09.11)
ya her havalı teknik kelimeyi piyasaya yedirmeye çalışıyorlar.

bu rant kapısına siz de bulaşmayın. koşun, dengeli beslenin. doğalından sağlıklı şekilde ilerleme kaydedin
0
sttc
(02.09.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.