[]

windows 7 etkinleştirme problemi

orjinal ürün kullanıyordum; fakat ürün anahtarımın kullanım hakkı dolmuştu ve ben de internet üzerinden ürün anahtarı kullanmadan microsoft'un internet sitesine bağlanarak etkinleştirme yaptım. bunun sonucunda orjinal windows kullandığım doğrulandı;fakat pc'de '' 30 gün sonra etkinleştirilecek. windows'u şimdi etkinleştirin'' diye bir uyarı belirdi. bunu yazmamın nedeni önceki sürümlerde formattan sonra ''windows'u 30 gün içinde etkinleştirmelisiniz'' gibi ibareler vardı. bunu görünce de kafam karıştı. şimdi pc, 30 gün içinde mi etkinleştirilecek; yoksa yeni bir ürün anahtarı bulup ben mi etkinleştirmeliyim? bu sorunu daha önce yaşayanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. sevgiler.

p.s. windows'u etkinleştirmeden önce masaüstünde ''bu orjinal windows kopyası değildir'' yazısı yer alıyordu; fakat microsoft'un internet sitesinde ürünümü doğrulattığımda bu ibare kaldırıldı ve resimleri masaüstü duvar kağıdı olarak kullanmaya başladım.


 
5 hakkınız dolduysa 30 gün denemeye sifirlanmistir muhtemelen. 30 gün sonra aktive etmeniz gerekiyor. Madem orjinal güzel loaderlar varmış onu kullanabilirsiniz huzurla. Ben de orjinal kullanıyorum ama ürün anahtarı girmeye usendigim için loaderlardan yardım alıyorum.


  • ozdek  (01.09.11 17:55:08) 
removeWAT:)


  • erobur  (01.09.11 18:11:45) 
(bkz: chew-wga)


  • track one  (02.09.11 10:47:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.