[]

Mtv Israil ( kablolu tv )

Wikipedia da mtv europe 31.08.2011ded TEKRAR türkiyede yayına başladı yazıyor , mtv türkiye açıldığında yayının kesildiginden bahsediyor ,, ama ben hatırlıyorum mtv israel vardı bizde kablolu tv de , ibranice alt yazılar reklamlar ,, bilgi yanlış mi yoksa biz ısrail üzerinden mtv europe izlemek gibi bi dolaylamami yaptık ?

Ve d smart im yok , yayın türkiyeye özel mi suan reklam , altyazı vs yoksa mtv.tv nin yayını mi direk


 
mtv türkiye açılmadan önce kablolu tv'den izlediğimiz mtv israil idi. her reklamda hğadaşh gibi bir şey diyordu ksldhfjklsf neyse. mtv türkiye yayın hayatına başlayınca diğeri yok oldu. son durum ne bilmiyorum.

kısaca mtv türkiye yokken mtv israil vardı türkiye'de.
  • jameskeenan  (01.09.11 01:42:20) 
Kaldı geriye mtv.tv deki yayın akışı burda da geçerli mi


  • utkucbkc  (01.09.11 01:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.