[]

connected2.me de ne konuşuyorsunuz bu kadar yahu?

siteye bugün üye oldum.hep anonim takıldım fakat muhabbetler çok kısır.hiç birşeyini bilmediğin insanla ne konuşabilirsin ki?ortak bir noktada yok.lafları hep anonimler söylüyo,muhabbet etme çabasındakiler anonimler, valla anonimlik büyük iş.neyse efendim benmi çok sıkıcıyım acaba?siz gayette konuşabiliyor musunuz?




 
ben güzel muhabbetler çevirdim bi sürü insanla valla. biraz da konuşacak şeylerin olması laızm. dürüst olmak zorunda da değilsin ki, karşındaki tanımayacak seni salla gitsin bi karakter uydur o ol :)


  • madyb  (31.08.11 23:09:24) 
güzel soru ve bence hala tam cevaplanabilmiş değil.

fakat benim tahminim türkiyeden bıdı bıdı yapan tiplerin %70'i karı-kız olarak tabir ettikleri varlıklarla diyalog kurmaya çalışıyordur.

-melaba ayşe çüküm 21 sabtim bıdı bıdı...

bi kısım tikicab kızımız da muhtemelen ortam şartları bunu zorladığı ayşegül ve fatmanur ortama kayıt olduğu için olmuştur. ilk kaydolan kızlaro bilmöiyoruz kimler...

-hihi çok komik insanlar var ya bugün çok konuştuk hihih

bi de yukarıdaki kız grubuna benzer nerd abiler vardır. teknoloji gereği olayı takip etme işini bunlar yaptıkları için ilk siteye üye olanlar da bunlardır...

-tibitir çok sıktı face öldü zaten sözlükler de bozdu ama burası yeni sosyal olarak insanları birbirine yakınlaştır... susmaz da bunlar.

bir de çok tabi küçük bir kesim yalnızlardan oluşur. çok yalnızım tribindeki adam konuşacak insan yokluğunda buraya atılmış olabilir.

-çok yalnızım... yalnızım... anonimleşelim...

böyle sürüp gider ama ne konuşuyorlar cidden bilemiyorum.

benim gibi merak edip atılanlar da olacaktır ama ben hala beklemedeyim.
  • gominist redar  (01.09.11 00:16:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.