[]

blackberry curve 8520

benim yaklaşık 1 senedir kullandığım bir samsung monte'm var. kendisine bir klavyeli telefondan geçmiştim, çok pişmanım açıkçası. dokunmatik hedesi hiç hassas değil, hem 3g olsa bile data transferi konusunda bir yavaşlık, bazen de takılma söz konusu. ya ben pek telefonunu diğer amaçlarıyla kullanan bir insan değilim. mp3'müş filan hikaye yani, kamerasını da kullanmam zaten, öyle meraklı bi tip değilim. sosyal ağ app'leri kullanmak istiyorum, monte'nin de var ama onun app'leri hiç kullanışlı değil. hem bada kullandığı için doğru düzgün app'i yok sanırım diğer konularda. blackberry o konuda beni tatmin eder diyorum baktığım kadarıyla. symbian telefonlardan çok çektim, o yüzden bir daha bulaşmak istemem. kullananlar şöyle bir bilgi verse, çok güzel olacak.

gnctrkcll.com şu kampanya ile alacağım sanırım alırsam.

not: bir de elimdeki monte'yi satsam ne kadar alırım ortalama, bir bilgisi olan varsa yazabilir.

 
8520 kullanıp memnun olan görmedim ben. blackberry nin en dandik telefonu herhalde.

en son bi arkadasla yanyanayken iphone nun buldugu wifi full sinyalken 8520 bulamıyodu.
  • rurouni  (31.08.11 17:18:55 ~ 17:20:21) 
baya dandik bişey. özelliklerini geçtim görünüşü bile oyuncak telefon gibi. yakından bakmadan bi karar verme derim.


  • a little dream of me  (31.08.11 17:28:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.