[]

kedi bilginleri lütfen : )

annesiz bir kedi sahiplendim.ev kedisiydi falan dediler ama ben hiç bilemedim bu nedir cinsi cibiliyeti cinsiyeti nedir kaç günlük haftalıktır falan.hiç bilmiyorum.siz fotolarına bakıp anlayabilir misiniz?

veteriner bayram arasında.yıkasam mı bunu bir de?


 
kediyi sakın yıkama.


  • groove salad  (31.08.11 12:52:07) 
mavi rus kedisi ile tekir kırması gibi duruyor fotolardan


  • bodom  (31.08.11 12:55:50 ~ 12:56:35) 
Çok kirli değilse(ki fotograflardan gayet bakımlı ve temiz gözüküyor) yıkamana gerek yok. 1,5 aylık falan gibi..


  • gaia  (31.08.11 12:55:55 ~ 12:56:19) 
1.5 2 aylıktır. valla cinsi cibiliyeti biraz karışık gibi ama bi british ide anımsatıyor bilemedim.yanlız cici bir kedi. sakın yıkama hayvanın yağ tabakasını alır goturursun sonra deli gibi hasta olaibilir. boyle nemli bir bezle felan tozunu alabilirsin daha iyi olur.


  • andromedus  (31.08.11 12:57:13) 
cinsini cibiliyetini bos ver. cok tatli bi pisicik. 30 ila 45 gunluk gibi duruyor. yikama. yarim bardak su, yarim bardak sut, bir yumurtayi karistir besle. bi de sev onu.


  • compadrito  (31.08.11 12:58:39) 
evine kedi kumu al :)


  • msecure  (31.08.11 13:03:10) 
çok datluymuş. :)) cinsiyetini popo civarlarına bakarak anlayabilirsiniz :)

kuru mama yiyebiliyor olması lazım bunun.

marketlerdeki whiskas gibi kötü kalite mamalardan almayın. o mamalardan verince ilerde kedilerde sağlık sorunları olbiliyor.
  • mea maxima culpa  (31.08.11 13:08:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.