[]

cep telefonu almaca

ben dün akşam duyuru açtım ama pek rağbet görmedi bir daha sorayım bayramdan sonra alacağım ona ön hazırlık olsun diye mazur görün.
bir telefona verecek 1000 liram yok maalesef ki. Sınırım en fazla 700 o da 12 taksit yapıyorlar diye.
f/p bakımından huawei ideos x5 diyorlar. çok araştırdım burada olsun başka yerlerde olsun.
bu markayı hiç duymadığımdan dolayı Samsungun Giosu var bu aletle yaklaşık para.
bir de daha pahalısı varmış Samsung Ace. 700 sınırında ya da çok az daha fazla.
Dün bir de Defy dediler. Turkcell timlerde satılıyormuş fiyatı Ace civarında.
Root, rom'dan anlamayan, hayatında ilk defa akıllı telefon kullanacak biri için ne tavsiye edersiniz ?
özetleyecek olursak;
Huawei ideos x5
Samsung gio
Samsung ace
Motorola defy
ya da başka bir model ?

 
HTC wilfire s.
Tek eksik şarji 1 gün gidiyor, tel hafızası yeterli değil 150mb. Geri kalanı gayet iyi.

  • sordanski  (31.08.11 10:45:03) 
vatan ın %25 indirimleri takip edilebilir. Lg optimus black e 800 vermiştim gayet memnunum. uygulama, internet kullanımı ile şarj bir günde bitiyor ancak sadece görüşme yaparak 3 günü gördüm.
Diğer özelliklerini bahsetmedim bile.

  • parka  (31.08.11 10:59:16) 
ideos x5'in şanssız bir partisine denk gelirsen wifi ve ses iletimi problemi yaşayabilirsin. gerçi garanti halleder durumu ama bilgi olsun diye yazdım. tabi sorunsuz olanına denk gelirsen harika bir cihaz.

700'e defy ve optimus black bulman çok zor olur.
  • hububrad  (31.08.11 11:57:33) 
Defy al bence Turkcell'den internet kontratlı. Telefon darbeye, suya karşı dayanıklı. Özellikleri de gayet yeterli. Optimus black'e 900 küsür verip 3 gün sonra ekranı çizilince üzülürsün. İdeos x5'in özellikleri iyi olsa da stabil bir cihaz değil. Nette dolaşırken bile kasıyor. Ace'e o kadar para verilmez, onun yerine gio al daha iyi.


  • secretdorm  (31.08.11 12:05:55) 
xperia neo? 900 küsür gerçi o da ama şu sıralar kafama takıldım samsung ace alma peşindeydim ben de neo'yu görünce ona kaydım biraz


  • lukunku  (31.08.11 16:33:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.