[]

Türk Filmi Tavsiyesi

Deli gibi film izleyen, fakat Türk filmleriyle arası olmayan bir tipim. Az önce İsmail Hacıoğlu, Uğur Polat ve Erkan Can'ın hayvan gibi döktürdüğü "Çakal" isimli filmi izledim. Hasta oldum, deli beğendim. Vay arkadaş dedim, sonunda Türk sineması belli bir çizgide yapıtlar vermeye başladı.

Gemide filmini çocukken izlemiştim ve hiçbir şey hatırlamıyorum. Bir-iki gün içinde onu da tekrar izlerim. Bana Çakal tadında Türk filmleri önermenizi istiyorum. Serdar Akar filmleri haricinde bu tatta Türk filmi var mıdır?


 
bi de zeki demirkubuz izle sen denemeye değer.


  • rurouni  (31.08.11 05:29:58) 
valla çakal filmi ayarında benim bildiğim yok. film biraz karambole gitti vizyonda ama bence de güzeldi. eski telefon kulübeleri, eski paralar, türk sinemasında pek alışık olmadığımız çekimler falan, bu küçük detaylar çok hoşuma gitmişti. nuri bilge ceylan'ın bir zamanlar anadolu'da filmi gelecek bir de, fragmandan sağlam bir şey olacağı anlaşılıyor. şu filmler var aklıma ilk gelen, beğenmezsen de erhan kozan'ın sonraki filmlerini bekliycen artık..

www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com

edit: çakal filmini referans alarak tavsiye etmeye çalıştım.
  • toshiro  (31.08.11 05:44:26 ~ 17:50:36) 
çakalı izlemedim bilmiyorum nasıl bi film ama barda var fena film değil.


  • jjwa  (31.08.11 06:33:02) 
erkan can'ın hayvan gibi döktürdüğü diğer filmler dar alanda kısa paslaşmalar ve takva


  • uykusuz her gece  (31.08.11 07:55:54) 
tabutta röveşata, eşkıya, ağır roman.. bunlar sağlam filmler.


  • jerd  (31.08.11 12:27:47 ~ 12:28:19) 
yazılanların hepsine +1. bu kadar küçümsemeyin türk sdinemasını, gelişmiş efektler vs. hala yok belki ama bir çok açıdan çok çok iyi filmler çıkıyor artık.


  • copadam  (31.08.11 12:38:04) 
pardon
kaybedenler kulubü
cem yılmaz filmleri
  • lorenzen  (31.08.11 13:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.