selamsınız,bilgisayarımı açtığım zaman böyle bir program çalışmaya başlıyor. kendisi ne zaman ve ne şekilde bilgisayarıma indi bilmiyorum ama her açılışta açılıyor işte (uyku modundan çıkarken dahil). program ekle/kaldır'dan kaldırdım programı ama hala böyle. kapatabilmem için ise görev yöneticisi -
selamsınız,
bilgisayarımı açtığım zaman böyle bir program çalışmaya başlıyor. kendisi ne zaman ve ne şekilde bilgisayarıma indi bilmiyorum ama her açılışta açılıyor işte (uyku modundan çıkarken dahil). program ekle/kaldır'dan kaldırdım programı ama hala böyle. kapatabilmem için ise görev yöneticisi -> işlemler yolu ile durdurmam gerekiyor. updater'ı filan da var.
help me please!
ha bir de, ben bunu buraya yazıyorum ya hani, bu duyurunun sonuna bir Download:eType.xxxxx(x hatırlanamayan) gibi bir yazı gelebilir onu ben yazmadım ha.
ilgili başlığı hali hazırda okudum. ama bu bilgisayar işlerinden pek anlamam. tarif etseniz ya.
0
baslat progrmalar a gir etype ı bul ordan uninstal et anca oyle kalkıyor siktirioluyor.
0