[]

eski cep telefonunun hafızasındaki tel no (rehberi) yeni aldığım PDA'ya nasıl atarım

ilk defa telefon değiştirdim bu durum birilerinin başına gelmiştir diye ümit ediyorum eski cep telefonunun hafızasındaki tel no (rehberi) yeni aldığım PDA'ya nasıl atarım.
sim kartın hafızasındakileri attım ama geriye 300 kadar daha telefon numarası kaldı bunları nasıl taşırım HTC Tytn PDA 'ya turkcell hazırkart kullanıyorum.Sim kartın kapasitesi 120 entry alacak kadar.

başka şekilde soruyu ifade edecek olursak :

eski telefonumun hafızasındaki 300 kadar kişiyi nasıl eklerim yeni aldığımın PDA mın contact listesine.
simkartın telefon rehberi hafızası sadece 120 kişilik listeyi ekleyebildim (turkcell hazırkart)
geriye kaldı 300 kişi eski cep telefonumun hafızasında.
en son çare tek tek elle yazmak ama başka bir yoluda olabilir diye düşündüm sorayım dedim size.
mesela Sim'deki girdileri pda ya attıktan sonra simdekileri silip, simi tekrardan eski telefonuma takarak bir 120 kişiyi daha sime kopyaladıktan sonra tekrar simi pdaya takıp pda ya rehberi kopyalasam olurmu olabiliyor mu boyle bişeyler?denemekte bi zarar olabilir mi?

 
eskı telefonunda bluetooth varsa ve yenı telefondada varsa hepsını secerek bluetooth vasıtası ile gonderebılıyosun..


  • isott  (27.05.08 14:53:25) 
aa unuttum eski telefon siemens c62 blutooth yok kızılotesi yok data kablosu falan yok.
benimkisi eşekten inip mersedese binmek gibi oldu :)

  • manonflier  (27.05.08 15:02:15) 
operatörlerin telefon rehberinizi saklama servisleri oluyor. Telefonunuzdaki turkcell özel menüsüne girin orada seçeneklerde olması lazım. 10-20 kontöre mal olur sanırım.


  • kimlanbu  (27.05.08 17:19:57) 
sim kartı bir flashdiskmişçesine (hele hele) kullanabiliyor olman lazım. yani eski aletten 100 numara sim karta kopyaladın sonra onları yeni pda'a attın sonra kartı sildin sonra tekrar tekrar bitirene kadar.


  • ezeriko  (27.05.08 17:36:54) 
arkadasin dedigi gibi once sim karta sonra da sim karttan pda'ya kopyalaman lazim ama bunu yaparken uzun isimler gibi simkartlarca desteklenmeyen bazi seyleri kaybedebilirsin.


  • kezzy homeros  (27.05.08 19:43:34) 
3 denemede yapmak istemiyorsan eğer 64 kb'lık sim kartı olan bir arkadaşına söyleyebilirsin (eğer bütün kişileri telefon hafızasındaysa). bir kerede 250 tane numara ekleyebiliyorsun bu şekilde.


  • tom riddle  (27.05.08 21:53:17) 
çok tesekkurler cevaplar için yarın deneyeceğim once ezerikonun tavsiyesini olmazsa kimlanbu 'nun tavsiyesini o da ollmadı kezzy ve tom riddle in tavsiyesi de guzel.saolun varolun ekşi tayfası


  • manonflier  (27.05.08 23:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.